Witajcie, jakiś czas temu zakupiłem poekspozycyjny telefon. W żaden sposób nie mogę pozbyć się głośnego dźwięku migawki przy robieniu zdjęć. Prawdopodobnie telefon pochodzi z kraju, w którym dźwięk migawki jest wymuszony. Czy jest jakakolwiek możliwość aby to wyłączyć/usunąć?

Wyciszenie migawki
Napisano 11 kwietnia 2018 - 15:49
Napisano 12 kwietnia 2018 - 15:50
Próbowałeś wyciszyć go przełącznikiem z boku?
Obawiam się, że to nie zadziała…
Napisano 12 kwietnia 2018 - 21:53
Witajcie, jakiś czas temu zakupiłem poekspozycyjny telefon. W żaden sposób nie mogę pozbyć się głośnego dźwięku migawki przy robieniu zdjęć. Prawdopodobnie telefon pochodzi z kraju, w którym dźwięk migawki jest wymuszony. Czy jest jakakolwiek możliwość aby to wyłączyć/usunąć?
Jeżeli dźwięk migawki jest wymuszony przez pochodzenie telefonu (np. Japonia) to nic nie zrobisz.
Pomogłem ? - Lubię to
Napisano 13 kwietnia 2018 - 07:25
Ustawienia - dżwięki - dżwięki blokady mają być nie zaznaczone. Pozdrawiam
Napisano 14 maja 2020 - 00:02
Ustawienia - dżwięki - dżwięki blokady mają być nie zaznaczone. Pozdrawiam
Obawiam się, że to nic nie da
Mam ten sam problem...
Jedyny działający patent jaki udało mi się znaleźć to robienie zdjęcia przy włączonym i wyciszonym odtwarzaniu muzyki (u mnie działa ze spotify).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych