Witam,
Tak jak w tytule tematu, z dnia na dzień całkowicie przestało działać gniazdo ładowania. Jakoś w zeszłym tygodniu zaczęły pojawiać się problemy z ładowaniem telefonu. To znaczy, po podłączeniu raz zaskoczył, a raz nie, Aż do dzisiaj, Brak reakcji na podłączenie do ładowarki i komputera. Telefon ma już ponad rok, więc jest po gwarancji. Z rękojmi nie skorzystam, ponieważ telefon został zakupiony za granicą. W tym wypadku zostaje tylko autoryzowany serwis? Ile może kosztować usługa wymiany takiego gniazda ładowania? Nie doszukałem się ceny takiej usługi jeśli chodzi o autoryzowane serwisy.

[7 Plus] Gniazdo ładowania przestało działać
Napisano 10 kwietnia 2018 - 23:31
Napisano 11 kwietnia 2018 - 05:36
- dyndas lubi to
MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods
Napisano 11 kwietnia 2018 - 07:01
A sprawdzałeś czy przypadkiem kurz nie zebrał się w złączu? Objawy i ich stopniowe nasilanie mogą sugerować coś takiego.
O żesz kurde. Pod światłem nie było tam niczego widać. Podłubałem kluczykiem do otwierania tacki sim czułem, ze spód jest miękki i zaczął wychodzić kurz. Wydłubałem wszystko, kabel przestał wypadać z portu, a co najważniejsze - zaczął ponownie działać. Dzięki wielkie Już myślałem, ze zostanie mi tylko serwis. Temat można zamknąć.
Użytkownik hoppek edytował ten post 11 kwietnia 2018 - 07:04
- kristof461 lubi to
Napisano 11 kwietnia 2018 - 15:40
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych