Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone PC Suite (WIN)

• Please log in to reply
502 replies to this topic

#251 Graphic

Graphic
  • 15 posts

Posted 08 May 2008 - 11:58

swietny program :)
dzieki bardzo

mam 1.1.3 soft i byl problem z polaczeniem ale trzeba dodac do instalera i.unlock.no i zainstalowac fixa z Unlocking Tools --> "Ziphone iBrikr fix" ale to tylko wtedy jesli potraktowaliscie ip ziphonem

iteraz latwe stalo sie banalne :)

Mam 1.1.4 i ni chce mi sie połączyć.... Sorki nowy jestem i kompletnie niewiem jak sobie poradzić...

#252 p0li

p0li
  • 312 posts
  • Skądwarszawa

Posted 09 May 2008 - 13:56

dziś wyszła wersja 1.0.7.0 - z tego co widze to doszła możliwość przerobienia dowolnego utworu z iphona na dzwonek oraz doszła jakaś nowa ikona w zakładce system - taka z misiem i tarczą - coś jakby antywirus? - ale u mnie jest nieaktywna no nic - trzeba się będzie wieczorkiem zająć tłumaczeniem/zgadywaniem

#253 Saint

Saint
  • 344 posts
  • Skądwiesz?

Posted 09 May 2008 - 23:26

Więc proszę bardzo :) iPhone PC Suite 1.0.7.0 PL

#254 klusmen

klusmen
  • 18 posts

Posted 11 May 2008 - 11:52

panowie, wrzucam tapetki poprzez iPhonePCSuite i mam taki problem ze spod iphona nie moge tych tapet zmieniac. Reset nic nie daje, jak usunac tapetkę dodana z iPhonePCSuite ??

#255 Kvczor

Kvczor
  • 1468 posts

Posted 11 May 2008 - 17:21

Mam pytanie, jak ustawić żeby ten pier****** iPhone PC SUite nie włączał się kiedy podłączę iPod'a? Bo jak włącza się iPone PC Suite to iPOd przestaje się ładować, a jak wyłączam go to iPod znowu się ładuje, więc ten zasrany PC Suite znowu się uruchamia i tak w kółko!!

---- Dodano 11-05-2008 o godzinie 18:42 ----
Już działa ładnie :)

#256 klusmen

klusmen
  • 18 posts

Posted 12 May 2008 - 14:35

tapeta wrzuca sie do folderu systemowego iphona do tapet. Niestety nie da sie zamienic jej... gdy probuje ustawic jakas tapete nie wyskakuje potwierdzenie poprostu milknie i tyle... jak wyrzucic ta tapete ?? PS. wersja iPhonePCSuite - korzystajce na wlasne ryzyko. fajny program ale ja juz napotkalem na kilka bugow. mialem tez problem z dzwonkami. wszystko ok, ale gdy potem chcialem wgrywac itunes to robil sie balagan, dzwonka tez nie moglem sie pozbyc ale jakos poszlo. takze niestety musze zrobic antyreklame dla iPhonePCSuite. wersja niestabilna a uzywam najnowszej PS dajcie mi cynk jak usunac ta tapete gdzie ona moze sie znajdowac w iphonie i jakim programem najlepiej to zrobic.

#257 slim

slim
  • 16 posts

Posted 13 May 2008 - 12:46

Witam, program moze i byłby fajny jak by potrafił pracować "sam", a tak to niestety jest tylko kolejnym załącznikiem-bezużytecznym.

#258 klusmen

klusmen
  • 18 posts

Posted 13 May 2008 - 20:28

- nie mam problemu z wrzucaniem tapet poprzez iPhone PC SUite - wrzucam, usuwam i exportuje bez problemu - problemem jest to, że ustawilem poprzez iPhone PC SUite tapetę, klikajac "set wallpaper" odtad tylko w iPhone PC SUite moge zmieniac tapety z iphona nie moge ich zmieniac klikam na tapetę, i nie ma jej na głównej, jest ta jedyna ktora ustawilem w iPhone PC SUite mimo iz ja usunolem juz iphona i nie ma jej wsrod tapet. problem nietypowy ale bardzo denerwujacy. moze gdybym nie klikal set wallpaper moze nic by sie takiego nie zepsulo, ale sama ta akcja jest wadliwa i ostrzegam innych przed pochopnym klikaniem w to. a teraz proszę o pomoc. moze jest jakas inna odrebna aplikacja do tapet ktora da sobie z tym radę bo to jest zwyczajny bug.

#259 suprnowa

suprnowa
  • 664 posts
  • SkądRadom/Norway

Posted 13 May 2008 - 22:05

Ja mam inny problem.Program na Win XP działa super,ale na Vista 64bit nie odpala sie i sypie błędami.Może komus się udało go odpalić?

#260 klusmen

klusmen
  • 18 posts

Posted 16 May 2008 - 22:04

OK mam rozwiązanie na mój trapiący problem :)))) sciagnolem aplikację "ifix" znalazlo 2 problemy i automatycznie naprawiło :) nie ma problemu takze gdyby ktos mial podobny problem polecam ta aplikację.

#261 p0li

p0li
  • 312 posts
  • Skądwarszawa

Posted 18 May 2008 - 10:56

dziś pojawiła się wersja 1071 - ztcw to doszedł łapacz ekranów i konfiguracja firewalla wreszcie nie wywala programu tylko działa :)

#262 lukoliczan

lukoliczan
  • 37 posts

Posted 18 May 2008 - 21:31

no wlasnie a ja mam taki pronblem ze nie wiem jak instalowac programy a bardzo tego potrzebuje bo nie dzial mi ibrickr. wchodze w programy wlaczam 'dodaj program' cos sie dzieje ale program sie nie instaluje a po prawej stronie mam programy z jakimis chiniskim oznaczeniami to nie mam zupelnie pojecia jak je instalowac :(

#263 p0li

p0li
  • 312 posts
  • Skądwarszawa

Posted 19 May 2008 - 08:36

wchodze w programy wlaczam 'dodaj program' cos sie dzieje ale program sie nie instaluje a po prawej stronie mam programy z jakimis chiniskim oznaczeniami to nie mam zupelnie pojecia jak je instalowac :(

jak klikniesz dodaj program to wyskakuje ci okienko wyboru i wybierasz paczkę *.pxl - program nie musi działać bo może być na starą wersję firmwaru - ja tak zainstalowałem 3 programy z czego jeden nie działał

po prawej stronie w okienku masz programy do zainstalowania proponowane przez producenta pc suite
jeśli chcesz jakiś zainstalować to klikasz na jego nazwie - otwiera ci się okienko z opisem (po chińsku) ale najważniejsze informacje sa przy ikonie - i tak
pierwsza linia to nazwa programu i jego wersja
druga linia pierwsze "krzaczki" - rozmiar paczki
trzecia linia - na jakich firmware iphona działa program
czwarta linia - prostokącik w który trzeba kliknąć żeby zainstalować program

reszta cię nie interesuje

#264 Saint

Saint
  • 344 posts
  • Skądwiesz?

Posted 19 May 2008 - 23:26

iPhone PC Suite 1.0.7.1 PL najnowszy pakiet ze spolszczeniem :)

#265 qb3k

qb3k
  • 2 posts

Posted 21 May 2008 - 15:54

Używałem programu w wersji 1.0.7 i wszystko było ok. Gdy tylko pojawiła się nowsza wersja, natychmiast skusiłem się na 1.0.7.1. Program nie uruchomił się i od tego momentu gdy tylko podłączę iPhona pojawia się komunikat o potrzebie zainstalowania na telefonie ZiPhone iBlickr Fix. Zainstalowałem paczkę, jednak problem pozostał nierozwiązany, wciąż pojawia się komunikat o potrzebie instalacji łatki. Przeinstalowałem także w widnowsie .net framework. Równocześnie z iPhone PC suite przstał działać także iPhone Browser. Mój system to widows XP 32 bity. Ktoś miał podobne jazdy?

#266 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 May 2008 - 16:02

dziś pojawiła się wersja 1071 - ztcw to doszedł łapacz ekranów

No i właśnie ten łapacz ekranów mi nie działa. Ekran jest czarny, a po kliknięciu na Capture pojawia się błąd. Zamieszczam zdjęcie:

Dołączona grafika

#267 basior

basior
  • 378 posts
  • SkądNowy Sącz

Posted 21 May 2008 - 17:06

U mnie zadziałało :grin: ale... :confused:

Dołączona grafika

... wszystko robię "na czuja", ( te przyciski które naciskam, są bez opisów...) więc najpierw przycisk po prawej stronie przycisku [skasuj] , potem przycisk po lewej stronie przycisku [zamknij] i gotowe :grin: , ale co po kolei robiłem... nie wiem :rolleyes:
czy ktoś może mi pomóc czemu te przyciski są bez opisów ??

p.s.
Reasumując - całkiem fajna opcja, łatwo i wygodnie! ... tylko to małe "ale"...

#268 p0li

p0li
  • 312 posts
  • Skądwarszawa

Posted 22 May 2008 - 21:12

U mnie zadziałało :grin: ale... :confused:

... wszystko robię "na czuja", ( te przyciski które naciskam, są bez opisów...) więc najpierw przycisk po prawej stronie przycisku [skasuj] , potem przycisk po lewej stronie przycisku [zamknij] i gotowe :grin: , ale co po kolei robiłem... nie wiem :rolleyes:
czy ktoś może mi pomóc czemu te przyciski są bez opisów ??

jak ściągniesz najnowsze tłumaczenie to będziesz miał opisy przycisków

jest w wątku tłumaczenie pcsuite

#269 qb3k

qb3k
  • 2 posts

Posted 22 May 2008 - 22:36

Czy ktoś może pomóc? Problem staje się już naprawdę irytujący...

#270 basior

basior
  • 378 posts
  • SkądNowy Sącz

Posted 22 May 2008 - 22:46

jak ściągniesz najnowsze tłumaczenie to będziesz miał opisy przycisków

jest w wątku tłumaczenie pcsuite

Czy możesz coś więcej zdradzić (mam wersję 1.0.7.1.) i... ni huhu nie wiem jak to zrobić :confused:

#271 freefight

freefight
  • 31 posts

Posted 22 May 2008 - 22:58

Wie ktos moze dlaczego mi w tym programie pisze po polsku a czasami sa jakies znaczki jak gdzies wejde i nie wiem co to oznacza :( da sie jakos to zrobic zeby bylo napisane po polsku albo przynajmniej po angielsku zamiast tych znaczkow?

#272 MasTa

MasTa
  • 13 posts
  • SkądJelenia Góra

Posted 23 May 2008 - 13:34

niestety caly czas mam dissconect rowniez w PC suite nie moge po prostu podlaczyc iphone kablem usb, kabel sprawny bo laduje przez ladowarke, usb tez sprawne bo inne urzeadzenia da sie podlaczyc, a iphone nie wykrywa, ma ktos jakas rad?

#273 Saint

Saint
  • 344 posts
  • Skądwiesz?

Posted 23 May 2008 - 14:35

Mamy nową wersje iPhone PC Suite 1.0.7.2 PL

#274 kuczy

kuczy
  • 49 posts

Posted 24 May 2008 - 13:38

sciagnolem nowa wersje ale nie moge zainstalowac tego na moim iphonie, robie reset 3 razy i nie dziala nie wiem dlaczego, moze jestem nazbyt zielony w tym temacie ale jak wiecie o co chodzi to prosze o pomoc

#275 lwwl

lwwl
  • 18 posts

Posted 24 May 2008 - 20:50

nie wiem co sie stalo ale jak wchodze w program to pojawia sie komunikat ze mam zaktualizowac daemona, daje aktualizuj i pisze ze ip sie zrestartuje, jednak nie robi tego i tak za kazdym razem przy wejsciu, w dodatku ip jest polaczony ale gdy wchodze np w ipod to nie ma polaczenia i nie wyswietla plikow... jakaś porada?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users