Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone PC Suite (WIN)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
502 odpowiedzi w tym temacie

#226 darok

darok
  • 21 postów
  • SkądLublin

Napisano 22 kwietnia 2008 - 08:00

Powtarzam pytanie prosze o odpowiedz u mnie zadna wersja pc suite nie dziala prosi o odblokowanie telefonu ale przecierz telefon mam odblokowany wiec jak zainstaluje ta latke ziphone ibrickr fix to nic sie w telefonie nie zblokuje itd i czy po zainstalowaniu tej latki pc suite bedzie współpracował z moim iphone prosze o pomoc

#227 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 kwietnia 2008 - 09:40

Nie zablokuje sie! Mam wrażenie, że odpowiadam drugi raz na to pytanie. Wgraj i PC Suite pójdzie. ;)

#228 darok

darok
  • 21 postów
  • SkądLublin

Napisano 22 kwietnia 2008 - 22:07

Dzieki Davvido,wgrałem fix..a i wszystko działa przynajmniej nie zauważyłem jakiś dziwnych anomali soft 1.4,czy można tym programem albo jak w najprostszy sposób dodać pliki pdf i jak zrobić lub dodać nowy katalog na zdjecia bo wiadomo jest kategoria aparat wszystkie a mi by sie jeszcze jeden przydał,prosze o odpowiedz z góry dzieki

#229 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 09:17

Foldery tworzysz na komputerze i wrzucasz do nich zdjęcia, a potem zaznaczasz do synchronizacji w iTunes. A do plików PDF najlepsza jest aplikacja PDFViewer. ;)

#230 MarcinGryc

MarcinGryc
  • 1 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 10:00

Pomocy

Ja mam problem z uruchomieniem tego iphone PC Suita... na moim PC-cie

Uruchamiałem różne wersje i cały czas ten sam komunikat:

The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application

Do szału mnie to juz doprowadza..

Próbowałem zsynchronizować kontakty przez Itunes ale działa tylko w jedną stronę -> na komputer... a mój iphone dalej pusty :(

#231 darok

darok
  • 21 postów
  • SkądLublin

Napisano 23 kwietnia 2008 - 10:54

Pdfviewer coś sie nie chce zainstalować wyskakuje jakis bład jak możesz daj namiary na wersje co na sofcie 1.4 działa pozdro

#232 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 kwietnia 2008 - 11:09

@MarcinGryc: gdybyś pofatygował się przejrzeć ten wątek, to byś wiedział, że musisz (na PC) zainstalować .Net framework v2.0 Dołączona grafika

#233 zbychfish2

zbychfish2
  • 6 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 12:06

Cóż, moje wrażenia bardzo przykre. Wiele opcji dalej po japońsku. Dodawanie grafik do mp3 nie działa właściwe. Dodanie nowej playlisty wymaga restartu I co najgorsze nie mogłem korzystać z iTunes. Musiałem zrobić restore :(((( Ogólnie nie polecam chyba że ktoś lubi komplikowac sobie życie pozdrawiam

#234 Hero

Hero
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 13:44

Hmm, nie wiem którą wersję zainstalowałeś, ja mam u siebie 1.0.6 i nie mam żadnych japońskich nazw opcji... Może po prostu warto uaktualnić tą aplikację ? Dla mnie w porównaniu z iTunes jest idealna.

#235 p0li

p0li
  • 312 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 13:53

Ja mam problem z uruchomieniem tego iphone PC Suita... na moim PC-cie

Uruchamiałem różne wersje i cały czas ten sam komunikat:

The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application

Do szału mnie to juz doprowadza..
:(

a MSNetFramework 2.0 masz na pececie??

#236 zbychfish2

zbychfish2
  • 6 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 15:06

Hmm, nie wiem którą wersję zainstalowałeś, ja mam u siebie 1.0.6 i nie mam żadnych japońskich nazw opcji...
Może po prostu warto uaktualnić tą aplikację ? Dla mnie w porównaniu z iTunes jest idealna.

MIAŁEM 1.0.6 na FM 1.1.4
Tak czy inaczej brak mozliwości użycia iTunes po zaaplikowaniu Suite dyskwalifikuje to narzędzie jak na razie przynajmniej. Może kolejne wersje będą lepsze
A krzaczki japonskie MIALEM w dodatkowych zakladkach

pozdrawiam

#237 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 15:28

Widocznie zostało Ci poprzednie spolszczenie...

#238 Hero

Hero
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 15:29

Hmm, dziwne, u mnie jednocześnie działają iTunes i Suite...

#239 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 kwietnia 2008 - 15:30

Hmm, dziwne, u mnie jednocześnie działają iTunes i Suite...

U mnie też. Co w tym dziwnego? :lol:

#240 darok

darok
  • 21 postów
  • SkądLublin

Napisano 23 kwietnia 2008 - 19:30

Ja też żadnych komplikacji nie zauważyłem miedzy tymi dwoma programami oba dzialają bez zarzutu

#241 zbychfish2

zbychfish2
  • 6 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 21:09

Ja też żadnych komplikacji nie zauważyłem miedzy tymi dwoma programami oba dzialają bez zarzutu

Znaczy moglem cos schrzanic podczas instalacji???

Ale jak na razie mam dosc przygod z Suite

pozdrawiam

#242 Marucins

Marucins
  • 861 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 21:43

Koniec 1.0.6 nawet nie chce ruszyć na tym g*** Vista Ultimate x64 (Odradzam dotykania tego systemu) Już byłe pełen nadziei iż przy 1.0.6 błąd z iTunes zostanie naprawiony...zaraz coś roz***. Czekam dalej... ps. **dashek** miałem ten sam problem co ty, prawie w identyczny sposób go opisałem, mój post znajdował się 6 postów nad twoim mało tego w tej samej zakładce a Ty bezczelnie pytasz... cytuję: "Ktos juz moze mial taki problem?"

#243 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 kwietnia 2008 - 14:51

na tym g*** Vista Ultimate x64 (Odradzam dotykania tego systemu)

Ja dotknąłem i powiem, że nie gryzie. ;) Mam ten system i wszystko działa. :)

#244 BobbyManifesto

BobbyManifesto
  • 261 postów
  • SkądKożuchów

Napisano 26 kwietnia 2008 - 03:27

Ma ktos sterowniki do windy na HP Pvln 9650? HEHE jesli tak to pisac na PW hehehe :D

#245 Saint

Saint
  • 344 postów
  • Skądwiesz?

Napisano 27 kwietnia 2008 - 13:03

Jest już nowa wersja 1.0.6.1. Do ściągnięcia: iPhone PC Suite 1.0.6.1 PL

#246 p0li

p0li
  • 312 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 kwietnia 2008 - 12:12

taaa i w tłumaczeniu 400 nowych lini :/i

#247 BobbyManifesto

BobbyManifesto
  • 261 postów
  • SkądKożuchów

Napisano 03 maja 2008 - 01:19

panowie nie smiejcie sie ale ja wlasnie przed chwila odkrylem iPCSuite i ... no wlasnie brak mi slow... :D bosko

Tak tak... tylko sie smiac :D

---- Dodano 03-05-2008 o godzinie 00:20 ----

Ma ktos sterowniki do windy na HP Pvln 9650? HEHE
jesli tak to pisac na PW hehehe :D

a no i sory za to chyba za duzo promili mialem... :-P

#248 andore

andore
  • 19 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 03 maja 2008 - 08:40

CZesc, przejrzalam caly watek i nigdze nie widze swojego problemu. Otoz w koncu zrobilam uaktualnienie do 1.1.4. Wczesniej zrobilam sobie backup wszystkiego pc suitem. Po sciagnieciu i instalce 1.1.4 uzylam sobie iliberty i elegancko wszystko smiga. Jednakze kiedy wlaczam pc suite i zrzucam dane (wszystko konczy sie oczywiscie sukcesem - jak mowi komunikat:) to potem albo mam bateryjke na ekranie albo jabluszko, kreci sie kolko i nic sie nie da z tym zrobic. Nawet zostawilam tak na pol nocy i oczywiscie telefon sie wyladowal a koleczko nie przestalo sie krecic. Wydaje mi sie ze robie cos zle albo poprostu czegos nie robie. Czy moglby ktos napisac jak wyglada procedura zrzucania backupu po przejsciu pozytywnie przez iliberty? dzieki:) Wlasciwie to zrobilam sobie wgranie backupu z itunes i mi to wystarczy - chcialabym tylko przez pc suite wgrac backup jednej aplikacji... ;|

#249 Marucins

Marucins
  • 861 postów

Napisano 05 maja 2008 - 19:51

Ja dotknąłem i powiem, że nie gryzie. ;) Mam ten system i wszystko działa. :)

Więc Panie powiedz mi co takiego zrobiłeś iż Ci to wszystko działa tak jak powinno. Zaczynając od napisania posiadanej wersji iTunes (oczywiście 64bit) oraz menadżera wersje iPhone PC Suite?

ps. Czy podczas podłączenia iPhona przy działającym iTunes pojawi Ci się dwukrotnie ten sam komunikat "Nie można użyć..... Apple Mobile Dev..... nie jest uruchomiona." ?

#250 Fazi

Fazi
  • 37 postów

Napisano 08 maja 2008 - 09:57

Ja mam najnowszą wersję PL (1.0.6.1) i część przycisków jest "pusta". I tak np jak wgrywam mp3 poprzez przeciągniecie na listę, to pojawia mi się jakieś pytanie w krzaczkach i 3 opcje do zaznaczenia ale nie wiem która co oznacza. jak zostawię default'owe środkowe pole to wgrywa aczkolwiek wolalbym wiedzieć o co kaman. Podobnie jak np edytuję szczegóły albumu czy piosenki to przy obrazku są dwa/cztery aktywne puste przyciski... takisch sytuacji jest więcej. czy to jakiś defekt mojej wersji czy każdy tak ma ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych