Głośny przycisk Home w iPhone se
Posted 27 January 2018 - 18:35
Zakupiłem synowi nowego iPhone se w Media Markt, nakleiłem szybkę, wsadziłem w pokrowiec i nie było mnie około miesiąca.Wracam i syn pokazuje że iPhone ma dosyć głośny ten przycisk Home jak się go naciska i druga sprawa, wydaje się jakby ekran nie reagował zawsze na dotyk szczególnie przy krawędziach, no i trzecia sprawa to zdjęcia zrobione tym iphone wychodzą dosyć kiepskie ale filmy także jakieś takie zaszumione, jakby ciągle na nich była mgła takie niewyraźne. Czy możliwe że jeden iPhone ma tyle "usterek" czy ja po prostu coś źle robię i są na to jakieś "triki" , czy moze nalezalo by go oddac na gwarancje ?
Posted 28 January 2018 - 13:26
Masz możliwość porównania z innym iPhone? Bo zgłaszane przez Ciebie usterki są dosyć subiektywne i warto by je zobiektywizować przed oddaniem do serwisu.
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Posted 31 January 2018 - 21:38
Posted 31 January 2018 - 21:44
Posted 31 January 2018 - 21:47
Edited by kustosz12, 31 January 2018 - 21:47.
Posted 31 January 2018 - 22:20
Yyy jasne, telefon ma tylko w domu, także tegez.
Miesiąc Cię nie było ...
Pomogłem ? - Lubię to
Posted 03 February 2018 - 19:44
Zakupiłem synowi nowego iPhone se w Media Markt, nakleiłem szybkę, wsadziłem w pokrowiec i nie było mnie około miesiąca.Wracam i syn pokazuje że iPhone ma dosyć głośny ten przycisk Home jak się go naciska i druga sprawa, wydaje się jakby ekran nie reagował zawsze na dotyk szczególnie przy krawędziach, no i trzecia sprawa to zdjęcia zrobione tym iphone wychodzą dosyć kiepskie ale filmy także jakieś takie zaszumione, jakby ciągle na nich była mgła takie niewyraźne. Czy możliwe że jeden iPhone ma tyle[quote name="kustosz12" post="2194053" timestamp="1517074504"]Witam.
Zakupiłem synowi nowego iPhone se w Media Markt, nakleiłem szybkę, wsadziłem w pokrowiec i nie było mnie około miesiąca.Wracam i syn pokazuje że iPhone ma dosyć głośny ten przycisk Home jak się go naciska i druga sprawa, wydaje się jakby ekran nie reagował zawsze na dotyk szczególnie przy krawędziach, no i trzecia sprawa to zdjęcia zrobione tym iphone wychodzą dosyć kiepskie ale filmy także jakieś takie zaszumione, jakby ciągle na nich była mgła takie niewyraźne. Czy możliwe że jeden iPhone ma tyle "usterek" czy ja po prostu coś źle robię i są na to jakieś "triki" , czy moze nalezalo by go oddac na gwarancje ?[/quote]
Co masz na myśli z przyciskiem home w SE ?
Mam nowego SE wszystko działa ok w porównaniu z iPhone 7
Posted 05 February 2018 - 08:38
Witam.
Zakupiłem synowi nowego iPhone se w Media Markt, nakleiłem szybkę, wsadziłem w pokrowiec i nie było mnie około miesiąca.Wracam i syn pokazuje że iPhone ma dosyć głośny ten przycisk Home jak się go naciska i druga sprawa, wydaje się jakby ekran nie reagował zawsze na dotyk szczególnie przy krawędziach, no i trzecia sprawa to zdjęcia zrobione tym iphone wychodzą dosyć kiepskie ale filmy także jakieś takie zaszumione, jakby ciągle na nich była mgła takie niewyraźne. Czy możliwe że jeden iPhone ma tyle "usterek" czy ja po prostu coś źle robię i są na to jakieś "triki" , czy moze nalezalo by go oddac na gwarancje ?
Najprostszym sposobem na rozwiązanie Twoich problemów będzie to.
Udaj się do pierwszego lepszego Marketu z telefonami gdzie na wystawie jest uruchomiony iPhone SE.
Weź ze sobą ip syna i porównaj wszystkie Twoje wątpliwości.
Od razu uzyskasz efekty.
iPhone 3GS
Posted 04 March 2018 - 12:16
Co do reakcji na dotyk przy skraju ekranu może być to spowodowane naklejoną szybką.
Co do aparatu to folia z obiektywu na pewno została zdjęta? Jeśli tak to spróbuj przeczyścić obiektyw, może jest zabrudzony. Choć obstawiam folię na obiektywie.
iMac 21,5 i5 2,7 quad, 8GB RAM, 1TB HDD, Intel Iris Pro ; iPad4 64GB Wi-Fi + Cellular ; iPhone 4 8GB/ iPhone 4S 8GB ; iPod Nano 8GB
Posted 04 April 2020 - 00:50
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users