Jednak kupiłem.. i.. i jestem zadowolony. Za tą kasę serce nie boli. Pooglądałem zegarki w sklepie i wersje aluminiowe na żywo wyglądają kiepsko, szczególnie ta srebrno-szara.
Zegarek przyjechał bardzo szybko po zamówieniu, w kwadratowym pudełku, ciężkim niesamowicie, okazało się, że tyle waży plastikowe pudełko w środku, w którym jest włożony Watch. Zegarek jest śliczny, nie ma co porównywać do wersji aluminiowej. Kupiłem go w wersji ze skórzanym czarnym paskiem i wyglada na nadgarstku bardzo elegancko.
Pierwsze włączenie i od razu aktualizacja do 4.2, która trwała.. około 3 godzin. Potem parowanie, zabawa ustawieniami.. Bateria pierwszego dnia zeszła mi bardzo szybko, od północy gdzie miałem 98% do godziny 19-tej tego dnia pokazywała 3%, gdy ją położyłem na ładowarce. Wczoraj zdjąłem go z ładowarki ok. 20-tej (100%) i teraz pokazuje mi o godzinie 9.10 - 66% baterii. Pewnie dlatego, że już się nim tak nie bawię.
Myślałem, że będą problemy z jakimiś lagami itp. ale działa wszystko płynnie. Bawiłem się w sklepie watchem 3 generacji i jakiejś przepaści w działaniu nie odczuwam.
I jeszcze raz napiszę, do moich potrzeb - godzina, sms, miail, messenger i do garnituru, który na codzień noszę jest ok. Nie żałuję zakupu, warto.
Dziękuję Wszystkim za rady i opinie.
Użytkownik Artur_Doe edytował ten post 06 stycznia 2018 - 09:26