Totalnie nie wiedziałem do którego działu to wrzucić, więc jeśli się pomyliłem proszę o przeniesienie ![]()
Do rzeczy - ponad miesiąc temu kupiłem w xkom opaskę chinola miband 2. Używam jej z iphonem 6. MiBand bo bateria trzyma 2 tygodnie i ma wszystkie bajery które mi były potrzebne. Wszystko działało dobrze do czasu aktualizacji aplikacji Mi Fit do wersji 3.1.8. Po tej aktualizacji przestały działać w opasce wszystkie powiadomienia (o przychodzącym połączeniu, sms, msgerze, @ itd...). W ustawieniach nic się nie zmieniło. Jedyne co zauważyłem to to, że nie mogę teraz wyłączyć ani włączyć w aplikacji powiadomień z czegokolwiek. Są niby włączone te które były do tej pory ale powiadomienia nie przychodzą. Chcąć wyłączyć któreś z nich tel mieli mieli i pluje, że nie można... Zainstalowałem płatne Mi HR w którym też można kombinować z powiadomieniami ale nic nie pomogło. Już nie wiem co z tym zrobić. Pod androidem śmiga bez problemu więc wina leży po stronie mojego iphona a konkretnie pewnie po stronie aplikacji. Ktoś podpowie co z tym zrobić?