Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MiBand 2 problem pod iOS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Begrin

Begrin
  • 23 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 10:45

Totalnie nie wiedziałem do którego działu to wrzucić, więc jeśli się pomyliłem proszę o przeniesienie :)

Do rzeczy - ponad miesiąc temu kupiłem w xkom opaskę chinola miband 2. Używam jej z iphonem 6. MiBand bo bateria trzyma 2 tygodnie i ma wszystkie bajery które mi były potrzebne. Wszystko działało dobrze do czasu aktualizacji aplikacji Mi Fit do wersji 3.1.8. Po tej aktualizacji przestały działać w opasce wszystkie powiadomienia (o przychodzącym połączeniu, sms, msgerze, @ itd...). W ustawieniach nic się nie zmieniło. Jedyne co zauważyłem to to, że nie mogę teraz wyłączyć ani włączyć w aplikacji powiadomień z czegokolwiek. Są niby włączone te które były do tej pory ale powiadomienia nie przychodzą. Chcąć wyłączyć któreś z nich tel mieli mieli i pluje, że nie można... Zainstalowałem płatne Mi HR w którym też można kombinować z powiadomieniami ale nic nie pomogło. Już nie wiem co z tym zrobić. Pod androidem śmiga bez problemu więc wina leży po stronie mojego iphona a konkretnie pewnie po stronie aplikacji. Ktoś podpowie co z tym zrobić?

#2 Ganjuana

Ganjuana
  • 462 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 11:04

Postaw aplikację jeszcze raz.
:D

#3 Begrin

Begrin
  • 23 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 11:10

Postaw aplikację jeszcze raz.
:D

Sory ale jestem zielony, co konkretnie mam zrobić? Jeśli chodzi o reinstal apki to nie pomógł.

Użytkownik Begrin edytował ten post 26 grudnia 2017 - 11:18

#4 Ganjuana

Ganjuana
  • 462 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 11:28

No właśnie o to mi chodziło żeby wywalić i od nowa zainstalować samą aplikację.

#5 Regiss

Regiss
  • 2 998 postów
  • SkądRadom

Napisano 26 grudnia 2017 - 13:33

Pewnie jakiś bug apki. Spróbuj może jeszcze na innym iPhonie. Jak na innym zadziała to wina magicznego iOS11 i trzeba od nowa system wgrać. Jak nie będzie działać na innym iPhonie to trzeba liczyć na aktualizację apki. Napisz też do supportu aplikacji.

iPhone 15 Pro

#6 Ganjuana

Ganjuana
  • 462 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 16:40

Najprawdopodobniej mi fit po aktualizacji wykrzaczył się. Trzeba czekać na poprawkę od xiaomi.
:)

#7 Begrin

Begrin
  • 23 postów

Napisano 26 grudnia 2017 - 21:58

Problem w tym, że po tej felernej aktualizacji były już 2 czy 3 kolejne i nadal kicha :(

@Regiss wgrać od nowa? 11? Jak? :D

Użytkownik Begrin edytował ten post 26 grudnia 2017 - 22:02

#8 mario1988

mario1988
  • 42 postów

Napisano 30 grudnia 2017 - 13:33

Generalnie powiadomienia na opasce działają ostatnio bardzo niestabilnie. Pomaga rozłączenie opaski z aplikacją i ponowne podłączenie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych