Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

APPLE MACBOOK AIR 13' A1466 2013 + dwa monitory dell

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 marcinmail

marcinmail
  • 40 posts

Posted 24 December 2017 - 12:52

Cześć,

Chciałbym rozpocząć przygodę z mac os. 

Jedyne co mnie powstrzymuje to podłączenie dwóch monitorów dell 24" w FHD do niego jednocześnie.

Chciałbym mieć stację dokująca - podobną  jak teraz posiadam z dell-em.Oczywiście wiem że air nie ma złącza stacji. 

Ale teraz skupiam się tylko na podłączeniu jednoczesnym dwóch monitów + zasilanie + myszka + klawiatura. (pomijając drukarki LAN itp)

Chciałbym to wykonywać wszystko jednocześnie - dwa razy w ciągu dnia w pracy mam spotkanie i odłączanie kabelków będzie mnie irytować (della wkładam w stację i zapominam o wszystkim co było wcześniej podłączone pod stację - drukarka, lan, myszka monitory ) 

to samo w domu - mam monitor jeden klawiaturę LAN. 

Czy występuje jakiś replikator który jednym podłączeniem pod AIR-a załatwi mi temat? 

#2 kalvin

kalvin
  • 789 posts
  • SkądDE

Posted 24 December 2017 - 13:00

Firma LandingZone robie takie stacje dokujące. Poniżej przykładowa w sklepie, nie są tanie ale spełniają wszystkie twoje wymagania. 

SKLEP 

  MacBook Air 2020    iPhone 12    HomePod mini    Apple TV 4k   

#3 marcinmail

marcinmail
  • 40 posts

Posted 24 December 2017 - 13:17

Firma LandingZone robie takie stacje dokujące. Poniżej przykładowa w sklepie, nie są tanie ale spełniają wszystkie twoje wymagania. 

SKLEP 

ale ona ma tylko jedno złącze mDP

#4 kalvin

kalvin
  • 789 posts
  • SkądDE

Posted 24 December 2017 - 13:27

Tak dokładnie ale innej do Air-a nie znajdziesz. Jakie masz dokładnie te monitory model ? 

  MacBook Air 2020    iPhone 12    HomePod mini    Apple TV 4k   

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users