Witam, jak widzę czytając forum jest to dość często spotykany problem ale w starszych modelach. Od około 2 tygodni posiadam iPhone 8 wersję srebrną z 64GB pamięci.
Problem polega na tym, że gdy trzymam telefon w ręku jak każdy z nas, i gdy kciukiem lekko podkreślam lekko jak przy 3D Touch ściskając ekran czy to plecki w i przesuwając po nich prawą stronę słyszę charakterystyczne kliknięcie. Dla jasności: nie noszę na nim etui, ani szkieł. Dźwięk kliknięcia objawia się tylko gdy przesunę kciukiem w prawą stronę i wydobywa się z urządzenia. Sprawdziłem również iPhone'a pod kątem złego spasowania, wszystko jest w porządku nie ma żadnych luzów / szczelin, ekran również jest nieruchomy.
Dźwięk słychać najbardziej od dołu, im wyżej przesuwam palcem tym zanika. Najlepsze jest to że nie ważne z jaką siłą to zrobię, dźwięk jest dalej taki sam, dalej tak samo głośny.
Moje pytania do was: Czy jest się o co martwić? czy mogę używać dalej iPhone w takim stanie? Czy nie zagraża to jego dalszemu użytkowaniu?
Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam.

iPhone 8 Ekran strzela / klika
Rozpoczęty przez
1999
, 22 gru 2017 12:52
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 22 grudnia 2017 - 12:52
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych