Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IPhone X- screen mirroring

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 memphis21

memphis21
  • 142 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 grudnia 2017 - 15:07

Ktoś mi powie w jaki sposób mogę zrobić screen mirroring iPhone z TV tak jak to ma miejsce w Androidzie ? Wczoraj byłem w iSpot i koleś (mało kompententny) powiedział ze misi hyc tylko Apple TV. Wydaje mi się ze mogę kupić jakiś urządzenie które umożliwił mi bezprzewodowe połączenie z moim smart TV samsunga ?

iPhone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue ; GARMIN Fenix 6Pro Sapphire , MacBook Air

#2 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 postów

Napisano 20 grudnia 2017 - 16:08

najlepiej kup apple TV 3 gen. :) z niczym innym raczej nie zadziała

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#3 memphis21

memphis21
  • 142 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 grudnia 2017 - 19:48

Hahha. Chyba jednak podziękuje w takim razie

#4 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1 896 postów

Napisano 20 grudnia 2017 - 22:22

Mi działa (z iP8 plus) na Amazon Fire TV Stick kupionym za 25 euro plus program (na Firefox, nie na IP) za niecałe 4 dolary. Programów robiących airplay jest kilka. Nie działają jednak zabezpieczone serwisy video, bez aplikacji na Fire tv. Czyli netflix tak a showmax nie. No i w szybkie gry się tak nie pogra, ale zdjęcia pokaże. Podobne programy są na boxy androidowe, PC a nawet mac. Ale tylko na Apple TV jest pełna gwarancja jakości działania.

#5 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 postów

Napisano 20 grudnia 2017 - 23:08

Hahha. Chyba jednak podziękuje w takim razie

serio.? tel za 5K a szkoda paru groszy na starszą gen aTV?

• stap lubi to

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#6 memphis21

memphis21
  • 142 postów
  • SkądŁódź

Napisano 22 grudnia 2017 - 16:56

Tutaj można by się długo rozpisywać. Teleofn jest kosmicznie przeceniony. Brak szybkiej ładowarki w zestawie to jakaś porażka. Brak możności połączenia z TB tez trochę słabe. Apple robi wszystko aby jak najwiecej się nahapac siana ( każe dokupywać przejściówki, adapterki , gdzie w androidzie wszystko działa od ręki) Ot co taka mija dygresja.

#7 MarcinJS

MarcinJS
  • 520 postów

Napisano 22 grudnia 2017 - 18:30

Tutaj można by się długo rozpisywać. Teleofn jest kosmicznie przeceniony. Brak szybkiej ładowarki w zestawie to jakaś porażka. Brak możności połączenia z TB tez trochę słabe. Apple robi wszystko aby jak najwiecej się nahapac siana ( każe dokupywać przejściówki, adapterki , gdzie w androidzie wszystko działa od ręki) Ot co taka mija dygresja.

To po co kupiłeś iphona skoro android taki świetny? Jak się wydaje 3-5k na telefon to trzeba wiedzieć co się dostanie w zamian, poszperać w necie, poczytać co będę mógł a co nie. Jak nie pasują ograniczenia to kupuje Samsunga. Proste.
  • stap lubi to

#8 memphis21

memphis21
  • 142 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 grudnia 2017 - 10:46

Kolego co się unosisz.
Widzę, ze muszę to powiedzieć, ale ja X dostałem a nie kupiłem. Długo powtarzałem żonie i jej famili, ze iPhone to teleofn nie dla mnie bo jest mocno przeceniony. Jednak android zaczął mnie wkurzać i dałem się namówić. Uważam ze iPhone X jest genialny. Ale polityka firmy i wycena ich produktów to jiz inna kwestia...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych