Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone sam odbiera połączenia

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 crab

crab
  • 262 posts

Posted 03 December 2017 - 01:11

Kiedy mam telefon (SE) sparowany przez Bluetooth w samochodzie i ktoś do mnie dzwoni, to telefon sam odbiera połączenia O_o 

Ktoś też zauważył coś takiego u siebie? Jakiś kolejny bug? To wina telefonu na 100%, bo auto miało w przeszłości sparowane iPhone'y 5S, 6, 6S i tego SE w wersji iOS 10 i nigdy nic takiego się nie działo ;/

#2 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3838 posts

Posted 03 December 2017 - 06:12

Jeżeli włączyłeś przypadkiem „Ustawienia > Ogólne > Dostępność > Odb. audio połączeń > Autom. odbieranie połączeń”, to «it’s a feature». A jak nie, to bug. :-)

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#3 crab

crab
  • 262 posts

Posted 03 December 2017 - 12:20

Jeżeli włączyłeś przypadkiem „Ustawienia > Ogólne > Dostępność > Odb. audio połączeń > Autom. odbieranie połączeń”, to «it’s a feature». A jak nie, to bug. :-)

No to bug, bo mam ustawienia tak jak poniżej. Automatyczne odbieranie wyłączone...

Swoją drogą, gdzie można zgłaszać takie bugi? Jest jakiś oficjalny mail, żeby ich poinformować?

Attached Files

Edited by crab, 03 December 2017 - 12:22.

#4 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3838 posts

Posted 03 December 2017 - 16:01

Oczywiście, że jest oficjalna droga zgłaszania wykrytych nieprawidłowości. Link był już wielokrotnie i przez wiele osób podawany na tych stronach, ale jeszcze raz, co mi tam, bo pamięć internetów znikomą jest: https://www.apple.com/feedback/

Notka moderacyjna: otrzymałem wiadomość od OP, że zagwozdka sama się rozwikłała i przyczyna leżała w ustawieniach auta, zresetowanych samorzutnie po wymianie akumulatora. Z tą uwagą zamykam więc.

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users