Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone X - brak zdjęć pełnoekranowych kontaktów w czasie dzwonienia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 sportpoz1

sportpoz1
  • 161 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 listopada 2017 - 15:53

Po przesiadce na X zauważyłem nietypowy problem. Zdjęcia kontaktów nie wyświetlają się na pełnym ekranie w czasie kiedy ktoś dzwoni. Być może związane jest to z innymi proporcjami ekranu...

Jak jest u Was?

#2 pcstud

pcstud
  • 173 postów

Napisano 12 listopada 2017 - 18:49

wejdź w edycje i przesuń zdjęcie tak aby zajmowało cały ekran- będzie działało

#3 miqui

miqui
  • 36 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 listopada 2017 - 23:57

Niestety, to jest przypadłość iOS odkąd pamiętam, zawsze po zresetowaniu telefonu trzeba wejść w kontakt, kliknąć edycję zdjęcia i "Zapisz" i już, nawet nic przesuwać nie trzeba... Kiedyś myślałem, że to przez kontakty z konta Google, ale nawet po przeniesieniu wszystkiego na iCloud jest to samo... Wkurzające...

#4 Matnis

Matnis
  • 10 postów

Napisano 29 grudnia 2018 - 17:10

Witajcie koledzy też mam ten problem niestety żadna z waszych odpowiedzi nie jest prawidłowa. 

Wchodząc w kontakt edycje zdjęcie powiększając na pełen ekran i zapisując owe zdjęcie niby wszystko jest ok ale tylko przez około 16 sek potem zdjęcie samo się zmienia. Przetestowałem to na wszystkich wersjach iOS 12. jest jeszcze więcej błędów w których system żyje swoim życiem. Napisałem w tej sprawie do suportu. Chyba że macie na to rozwiązanie. Pisze do osób posiadających Iphone X bo na innych iphonach ten problem nie występuje.

#5 landr

landr
  • 1 396 postów

Napisano 29 grudnia 2018 - 17:34

Witam, spróbuj zrobić to tak: wchodzisz w dany kontakt, górny prawy róg edycja, dalej lewa górna pod zdjęciam edycja, dalej zakładka edycja zdjęcia, dalej wybierz, dalej prawy róg gotowe....i powinno być na całym ekranie....

#6 Regiss

Regiss
  • 2 975 postów
  • SkądRadom

Napisano 29 grudnia 2018 - 17:42

Witajcie koledzy też mam ten problem niestety żadna z waszych odpowiedzi nie jest prawidłowa. 

Wchodząc w kontakt edycje zdjęcie powiększając na pełen ekran i zapisując owe zdjęcie niby wszystko jest ok ale tylko przez około 16 sek potem zdjęcie samo się zmienia. Przetestowałem to na wszystkich wersjach iOS 12. jest jeszcze więcej błędów w których system żyje swoim życiem. Napisałem w tej sprawie do suportu. Chyba że macie na to rozwiązanie. Pisze do osób posiadających Iphone X bo na innych iphonach ten problem nie występuje.

U mnie jest ok na X. Wystarczy zrobić to co koledzy pisali wyżej. Na wszystkich wersjach ios 12 było ok. Jak tak bardzo Ci to przeszkadza to reset do ustawień fabrycznych. Pewnie coś się w systemie wykrzaczyło.

Użytkownik Regiss edytował ten post 29 grudnia 2018 - 17:43

iPhone 15 Pro

#7 landr

landr
  • 1 396 postów

Napisano 29 grudnia 2018 - 18:10

Matnis, musisz to zrobić precyzyjnie tak jak napisałem...krok po kroku z akceptacją gotowe na końcu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych