Działanie map Google i Yanosika.
Posted 31 October 2017 - 22:11
Kiedyś korzystając z androida w takim układzie podczas pojawienia się jakiegoś komunikatu w Yanosiku pojawiała mi się informacja która była wyświetlana nad mapami Google.
Moje pytani brzmi, czy jest to możliwe na iPhone?
iPhone 11
Posted 01 November 2017 - 08:12

Pozdrawiam
Posted 26 August 2018 - 18:22
Odświeżam, jak to jest obecnie na najnowszej wersji Yanosika? Jak dotąd działałem na Androidzie, chcę przejść na IOS ze względu na jedyny sensowny mały telefon - Iphone SE. Tylko, ciągle na co dzień korzystam z Map Google + Yanosik. Czy dostanę powiadomienie na ekranie z Yanosika w przypadku:
a) gdy korzystam z nawigacji
gdy mam wygaszony ekran(na androidzie gdy jest aktywna pływająca ikona Yanosik ekran się nie wygasza całkowicie tylko na minimum)
Mam jeszcze pytanie, czy na IOS jest taka możliwość, żeby w przypadku działającej nawigacji na mapach Google gdy przychodzi rozmowa nie zakrywałaby ona nawigacji a jedynie wyświetlała się w jakimś małym okienku?
Posted 26 August 2018 - 18:33
Nie wiem, czy wyświetli Ci napis jak masz jechać, bo podczas jazdy to niedorzeczne - będzie Ci mówić na głos.
Pozdrawiam
Posted 26 August 2018 - 18:52
No tak, ale zwykle słucham głośno radia/płyty i może to zagłuszyć, a w przypadku gdy korzystam z nawigacji i tak zerkam co jakiś czas na ekran i informacja o kontroli drogowej z odległością do niej byłaby najlepszym rozwiiązaniem
Posted 26 August 2018 - 19:12
Pozdrawiam
Posted 26 August 2018 - 19:37
Chyba nie mogę, w samochodzie nie mogę się łączyć z telefonem, czyli nie ma takiej opcji by Yanosik wybudzał ekran/wyświetlał komunikat gdy ekran jest włączony?
Posted 27 August 2018 - 16:23
Pozdrawiam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users