Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Maksymalizacja okna ze Slide Over na iOS 11 (iPad mini 2).

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 merito

merito
  • 1 postów

Napisano 27 października 2017 - 11:10

Cześć,

gdy mam otwartą aplikację na pełnym ekranie i wezmę z doku kolejną którą otworzę korzystając ze Slide Over to otworzy mi się ona w pływającym oknie po prawej albo lewej stronie ekranu. To jest ok. Następnie za każdym razem gdy będę chciał otworzyć tę drugą aplikację mając już na ekranie jakąś inną to ta będzie otwierała się w oknie, a nie na pełnym ekranie. Czy da się jakoś wymusić otwarcie aplikacji na pełnym ekranie, taką która ostatnio była używana w Slide Over? Na teraz jedyną opcją którą widzę jest wyjście do ekranu domowego i wtedy otwarcie z doku tej aplikacji, wtedy otworzy się na pełnym ekranie, ale jest to dość niewygodne. Szukałem informacji na ten temat w internecie, ale jest on dość specyficzny, bo występuje w zasadzie tylko na starszych tabletach z iOS 11, bo w nowszych Slide Over działa trochę inaczej.

Pozdrawiam

#2 Darek Florczyk

Darek Florczyk
  • 1 postów

Napisano 04 lutego 2018 - 08:38

Apple w 2017 „odświeżyło” ten model iPada i skusiłem się na zakup w grudniu (tak był już iOS 11 na pokładzie pomimo iż jest to model z bebechami z 2013). Nie żałuje.
iPad 9,7” A1823 (2017) - Slide Over działa tak samo jak na mini 2; obydwa z iOS 11,2,5
Niestety na obydwu modelach trzeba wyjść do „domowego” rzeby uruchomić na pełnym ekranie ostatnio użytą apke w Slide Over.
Powiedz, na jakich nowszych modelach działa inaczej ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych