Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kłopot z Airpods i samoczynnym przełączaniem się między urządzeniami.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hohe

Hohe
  • 325 postów

Napisano 26 września 2017 - 14:58

Witam.
Nie wiem czy dobry dział, ale zapytam.
Jakiś czas temu kupiłem sobie słuchawki Beats x. Słuchawki posiadają ten sam super, hiper magiczny chip jak Airpodsy. Rozumiem całą magie parowania słuchawek itd, ale dla mnie jest on, niestety, źródłem samych problemów. Główny problem polega na tym, że słuchawki same zmieniają źródło dźwięku. Jest to bardzo irytujące, ponieważ używam ich tylko i wyłącznie z iPhonem i kiedy słuchawki same z siebie przełączą sie na Watcha, nie jest mozliwe wznowienie odtwarzania np książki z iPhona przyciskiem na słuchawkach. Trzeba sięgać do kieszeni lub wędrować po mnieszkaniu w poszukiwaniu telefonu. Próbowałem znaleźć rozwiązanie tego problemu, ale bez skutku. Jeśli próbuję "zapomnieć" słuchawki na zagarku, grozi mi on całkowitym ich wyrzuceniem ze wszystkich urządzeń. Macie może jakiś sposób na to?
-------------
Pomyliłem się w tytule pisząc Airpods. Chodzi o Beats x, ale to chyba bez różnicy.

Użytkownik Hohe edytował ten post 26 września 2017 - 14:58

#2 qb4hkm

qb4hkm
  • 529 postów

Napisano 26 września 2017 - 15:11

Mi airpods nigdy same się nie przełączyły na jakiekolwiek inne urządzenie a ciągle przełączam je mięzy ipadem i iphonem.

#3 Hohe

Hohe
  • 325 postów

Napisano 26 września 2017 - 15:17

Kurde, a mi ciągle przeskakują pomiędzy iPhonem i zegarkiem. A dodam, że na zegarku nigdy nie słucham ani muzyki ani nic innego.

#4 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 28 września 2017 - 16:53

A ja mam problem ze jak słucham na iPhone muzyki, a potem chce coś na iPad pooglądać to wyskakuje ze są AirPods ale nie łączy z nimi.

MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych