Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 8 głosy

iOS 11 - Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2902 odpowiedzi w tym temacie

#1751 iFanatic

iFanatic
  • 95 postów

Napisano 09 stycznia 2018 - 22:47

Nie wiem o czym Ty piszesz, ja nigdy nie zauważyłem żadnego błędu w pogodzie, ani w powiadomieniach od miesięcy,

od 10 po 11.2.5 b4 żadnych takich dziwnych akcji, wszystko działa, b3 wkurzyli głośnością klikania klawiatury itp. ale

już poprawione i bez bólu, działa świetnie, bateria trzyma świetnie na 7 żony, na X mojej, na iPad pro 10,5, nie wiem o co szum...

O co szum? teraz się uśmiałem to znaczy być zapatrzonym w markę,wystarczy przeczytać między innymi  70 stron tej dyskusji na temat iOS 11,oraz fora anglojęzyczne żeby się przekonać,że wiele osób ma problem między innymi z widgetem pogody.Ale cóż,niektórzy nie są w stanie pojąć,że prawie każdy ma inne błędy w działaniu na iOS 11.

#1752 snake160

snake160
  • 297 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2018 - 22:58

Nie wiem o czym Ty piszesz, ja nigdy nie zauważyłem żadnego błędu w pogodzie, ani w powiadomieniach od miesięcy,
od 10 po 11.2.5 b4 żadnych takich dziwnych akcji, wszystko działa, b3 wkurzyli głośnością klikania klawiatury itp. ale
już poprawione i bez bólu, działa świetnie, bateria trzyma świetnie na 7 żony, na X mojej, na iPad pro 10,5, nie wiem o co szum...

Weź już nic nie mów na tym forum i się nie pogrążaj. Pewnie masz jakąś inną wersję urządzeń, że widget pogody ci działa dobrze, może masz wersje Tim Cook, bo on też nie widzi zapewne błędu w pogodzie, bo nikomu z ekipy programistów nie powiedział żeby naprawili pogodę bo go to denerwuje już.

Użytkownik snake160 edytował ten post 09 stycznia 2018 - 23:00

#1753 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 09 stycznia 2018 - 23:27

Bardzo rzadko cokolwiek mówię, bo co mam język strzępić jak mi działa wszystko od ponad 10 lat?

Od I wersji iPhona mam każdy kolejny, od początku poruszam się w wersjach developerskich, pierwsze

jeszcze tylko angielskie tłumaczyliśmy z paroma kolegami z tego forum więc nie mów mi, że nie wiem

o czym piszę i jak mówię, że nie widzę problemów, działa mi wyśmienicie wszystko, poza drobiazgami

we wczesnych betach typu 1, 2, to doskonale wiem co piszę i będę się tego trzymał.

Poziom tematów tego typu jest tak żenujący już, że nie da się tego czytać niestety, przez 70 stron

przewija się jeden jęk jakie to koszmarnie złe jest, co jest zepsute, bateria do dupy, pogoda nie działa,

nie chce mi się już cytować tego, szkoda czasu, ale wg mnie nie macie pojęcia o czym rozmawiamy

i 90% z Was nie powinno zwyczajnie używać nie tylko bety, ale nawet iPhonów. Zacznijcie korzystać

z telefonów, a nie siedzieć nad nimi i sprawdzać pogodę i czy w nowej wersji czasem o 0,3s nie przycięło

czegoś w Safari itp. pierdół, to wszystko wróci do normy. Jak nie wróci, to nieuchronna będzie wizyta ...

u lekarza.

• Policjant i sevecc lubią to
 Only Apple 

#1754 iFanatic

iFanatic
  • 95 postów

Napisano 09 stycznia 2018 - 23:29

Weź już nic nie mów na tym forum i się nie pogrążaj. Pewnie masz jakąś inną wersję urządzeń, że widget pogody ci działa dobrze, może masz wersje Tim Cook, bo on też nie widzi zapewne błędu w pogodzie, bo nikomu z ekipy programistów nie powiedział żeby naprawili pogodę bo go to denerwuje już.

Dokładne tak jak piszesz,w samo sedno.Ale jak czasem czytam takie wpisy jak tamten to mam wrażenie,że niektórym aple mogło by dać w pudełku cegłę zamiast telefonu a i tak by się nią zachwalali.Przecież to jakiś nonsens tysiące wpisów,filmów,komentarzy itp na temat bugów w iOS 11 ale co tam wszystko jest ok  :D  :D  :D  :D

#1755 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 09 stycznia 2018 - 23:34

Tak na marginesie, nie mam jak edytować, to dopiszę, mam betę 11.2.5 b4 na wszystkim w iOS, mam betę w AW

mam betę w OS, w ATW, wszystko mi działa, tel dzwoni, zdjęcia robi świetne, spełnia wszelką funkcjonalność,

za którą zapłaciłem ponad 5 kzł, ładuję go co dwa dni, żona zresztą też, syn 8 i drugi 7 też, żona AW ładuje

do trzy dni, ale ja mam v1 więc to zrozumiałe, strim muzyki i filmów w ATV działa bez zająknięcia, Car Play

w aucie ideał, nic do szczęścia nie potrzeba, chmura rodzinna spisuje się genialnie, płacę 29zł za Apple Music

na 6 użytkowników, mam 200GB chmury, czego kuźwa chcieć więcej?? Czy Wy na prawdę macie jakieś inne

marzenia niż tylko działający widget pogody, który działa, ale nie u Was?? 

Wiem, zlinczujecie mnie, ale mam to w nosie, jestem tu od 11 lat i zwyczajnie nie dorastacie do tego sprzętu,

samo posiadanie iPhone'a tego nie zmienia, że jesteście best, jak ja pisałem tłumaczenia na 1.11 nie mieliście

nawet świadomości o istnieniu tych urządzeń na ziemi, no ale to nie o tym temat, tylko nie każcie mi nie pisać.

• dj.cicho i Policjant lubią to
 Only Apple 

#1756 NeeRek

NeeRek
  • 250 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 00:25

Bardzo rzadko cokolwiek mówię, bo co mam język strzępić jak mi działa wszystko od ponad 10 lat?

Od I wersji iPhona mam każdy kolejny, od początku poruszam się w wersjach developerskich, pierwsze

jeszcze tylko angielskie tłumaczyliśmy z paroma kolegami z tego forum więc nie mów mi, że nie wiem

o czym piszę i jak mówię, że nie widzę problemów, działa mi wyśmienicie wszystko, poza drobiazgami

we wczesnych betach typu 1, 2, to doskonale wiem co piszę i będę się tego trzymał.

Poziom tematów tego typu jest tak żenujący już, że nie da się tego czytać niestety, przez 70 stron

przewija się jeden jęk jakie to koszmarnie złe jest, co jest zepsute, bateria do dupy, pogoda nie działa,

nie chce mi się już cytować tego, szkoda czasu, ale wg mnie nie macie pojęcia o czym rozmawiamy

i 90% z Was nie powinno zwyczajnie używać nie tylko bety, ale nawet iPhonów. Zacznijcie korzystać

z telefonów, a nie siedzieć nad nimi i sprawdzać pogodę i czy w nowej wersji czasem o 0,3s nie przycięło

czegoś w Safari itp. pierdół, to wszystko wróci do normy. Jak nie wróci, to nieuchronna będzie wizyta ...

u lekarza.

Ale ty śmieszny jesteś hehe . Do lekarza sam powinieneś się udać ;) 

Na każdym kroku przy UŻYWANIU TELEFONU znaczna większość osób ma lagi i różnego rodzaju bugi . Skoro ty nic nie widzisz to albo masz problemy ze wzrokiem albo używasz tel tylko do sprawdzania godziny ;) 

W USA piszą że wymiana baterii pomaga , udam się do serwisu , wymienię i dam znać :) 

#1757 iFanatic

iFanatic
  • 95 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 00:39

Ale ty śmieszny jesteś hehe . Do lekarza sam powinieneś się udać ;)

Na każdym kroku przy UŻYWANIU TELEFONU znaczna większość osób ma lagi i różnego rodzaju bugi . Skoro ty nic nie widzisz to albo masz problemy ze wzrokiem albo używasz tel tylko do sprawdzania godziny ;)

W USA piszą że wymiana baterii pomaga , udam się do serwisu , wymienię i dam znać :)

Dokładne zgadzam się z Tobą.Znaczna większość ze wskazaniem na praktycznie wszystkich użytkowników sprzętu aple na iOS 11 ma problemy mniejsze lub większe mniej lub więcej oprócz jednej osoby na tym świecie,ale tak to jest jak się jest fan bojem zapatrzonym w markę.Nawet gdy by telefony aple nagle przestały działać to taki ktoś jak tamten użytkownik nazwał by to emejzing ficzerem  :D

Użytkownik iFanatic edytował ten post 10 stycznia 2018 - 00:40

#1758 awakeman

awakeman
  • 501 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 02:48

Tak na marginesie, nie mam jak edytować, to dopiszę, mam betę 11.2.5 b4 na wszystkim w iOS, mam betę w AW

mam betę w OS, w ATW, wszystko mi działa, tel dzwoni, zdjęcia robi świetne, spełnia wszelką funkcjonalność,

za którą zapłaciłem ponad 5 kzł, ładuję go co dwa dni, żona zresztą też, syn 8 i drugi 7 też, żona AW ładuje

do trzy dni, ale ja mam v1 więc to zrozumiałe, strim muzyki i filmów w ATV działa bez zająknięcia, Car Play

w aucie ideał, nic do szczęścia nie potrzeba, chmura rodzinna spisuje się genialnie, płacę 29zł za Apple Music

na 6 użytkowników, mam 200GB chmury, czego kuźwa chcieć więcej?? Czy Wy na prawdę macie jakieś inne

marzenia niż tylko działający widget pogody, który działa, ale nie u Was?? 

Wiem, zlinczujecie mnie, ale mam to w nosie, jestem tu od 11 lat i zwyczajnie nie dorastacie do tego sprzętu,

samo posiadanie iPhone'a tego nie zmienia, że jesteście best, jak ja pisałem tłumaczenia na 1.11 nie mieliście

nawet świadomości o istnieniu tych urządzeń na ziemi, no ale to nie o tym temat, tylko nie każcie mi nie pisać.

Najwidoczniej zaślepiony jeszcze starą renomą Apple, przestałeś zwracać uwagę na pewne rzeczy. Nie muszę wymieniać całej kolekcji moich oraz mojej rodziny jabłek, w naszym domu choć jest ich galancie, bo mowa tutaj konkretnie o iOS, a nie innych software'ach, czy urządzeniach... Gołym okiem można dostrzec, że 11 to największy bubel, jakiego Apple jeszcze nigdy nie wydało w swojej historii, jeżeli chodzi o oprogramowanie.

Praktycznie na każdym kroku w internetach ludzie głośno mówią o tym niedopracowanym szajsie, a ja jestem osobą która się pod tym podpisuje, bo wiem jak 11 (nie)działa.

Moja córka i żona, które to mają o wiele mniejsze wymagania ode mnie, same mi mówią o problemach ze swoimi odpowiednio 5se oraz 7. Ja w swoim 7 Plus zrobiłem downgrade do 10.3.3 zawczasu i jestem happy, bo telefon działa tak jak powinien.

Zawsze o tej porze, a nawet i wcześniej miałem już najnowszy flagowiec od Apple. Jednakże pod koniec zeszłego roku zadałem sobie pytanie, po co pompować rok w rok kupę kasy jeśli oni nie są tego warci? Ta myśl tak zakorzeniła mi się w głowie, że nawet nie myślę o Xie, czy nawet 8.

Pozwolę sobie zacytować post, sprzed kilkunastu godzin naszego kolegi z forum, użytkownia Krzysztofa Kurdyły. Pięknie napisał jak Apple wygląda dzisiaj, co prawda nie jest mowa o 11, ale warto przeczytać-

"Widzisz, ja jestem MacUserem starej daty, fanem starego Apple którego cechą było to że łączył użyteczność, produktywność z piękną formą. Dzisiejszy Apple to od strony sprzętowej firma gadżeciarska, która w teorii trzyma się wytycznych Jobsa, ale tak naprawdę wykoślawia je w groteskowe produkty. Kiedyś Ive przychodził ze swoimi fantazjami, a Jobs sprowadzał je na ziemię... teraz... garbaty never ever seen before batterypack do iPhona? Dlaczego nie.

Nie mówię że format iPhone SE jest jedynym słusznym. Rozumiem ludzi używających linię 6/7/8 czy Plusy. Problem w tym że 6-ka była telefonem nowoczesnym a teraz należałoby ją rozwinąć ale nie w to rogate coś. Zarówno SE, jak i 8-ka powinny być telefonami z normalnym ekranem tylko ze zmniejszonymi ramkami. SE z minimalnymi ramkami pewnie pomieścił by 4,6 cala ekranu zachowując fantastyczną wygodę jaką daje ten rozmiar. 8-ka, choć nie jestem fanem jego wyślizgującego się kształtu i DLA MNIE jest za duża, też mogłaby mieć większy ekran albo być mniejsza. Tymczasem obecnie w Apple użyteczność jest nieważna... ani design... dajmy teoretycznie bezramkowego iPhone X z notchem i tymi zaokrąglonymi bokami które poszerzają telefon a po włożeniu go w jakieś etui w ogóle powodują komiczny efekt.. Ale rogów nikt nie ma. Yuppi.

W przypadku maków jest jeszcze gorzej. W liniach w których użyteczność jest kluczowa robią koszmarki ala śmietnik Mac Pro który miałby sens jako poboczna linia, taki Mini Pro, oczywiście gdyby był dobrze termicznie zaprojektowany... A tego jest więcej - iMacPro, w którym już na wstępie trzeba zrobić throttling procesorom... poronione koncepcyjnie TouchBary i klawiatury prawie bez skoku i pocienianie do granic absurdu. Cała linia komputerów trzyma się na tym że jedzie na fundamencie macOS ufundowanym przez Jobsa a którego Cook nie zdołał jeszcze całkiem popsuć.

Chcesz zobaczyć innowacje w stylu starego Apple? Proszę, absurdalne rogi nie są potrzebne...https://www.theverge...metric-ces-2018

I jeszcze jedna uwaga, Apple wcześniej nie dostosowywał się do przyzwyczajeń użytkowników, tylko je kreaował, pokazując że da się łatwiej.. Teraz kreauje marketingowe produkty o których mówi się "co prawda muszę 20 razy dziennie wpisywać kod z ręki ale FaceID jest emejzing, no chyba że w ostrym słońcu i pod warunkiem że nie robię zakupów rodzinnych". A wizualnie kopiują design firmy typu Boway... a reszta olewa.

I nie chodzi o to że Apple wcześniej nie popełniał błędów... popełniał, iMac się kurzył, Cube nie wypalił ale... jednocześnie każdy z tych produktów wyprzedzał inne AIO o lata świetlne, a Cube nie zastępował Maca Pro... Dziś, gdyby HP Envy 34 Curved albo Surface Studio miały możliwość instalacji macOS wolałbym je dużo bardziej niż iMac'a."

Użytkownik awakeman edytował ten post 10 stycznia 2018 - 02:55

• dj.cicho i wopo lubią to

#1759 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 stycznia 2018 - 07:18

Szczerze to też jakiś większych problemów z iOS11 na ip8 czy X nie zauważyłem. Wcześniej korzystałem z 7 i tam tez było ok. Zreszta już nie raz o tym pisałem. Jedyne co raz się mi zdarzyło to aplikacja już nie pamietam która sama się zrestartowała, ale to było na początku.

iPhone 12 mini 

#1760 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 stycznia 2018 - 07:37

iOS 11 to faktycznie - jedno wielkie nieporozumienie.
Tylko jest jedno ale. Ten stan już przeminął. I piszę tu tylko za siebie i za 8 Plus którego użytkuję.
MT poprawili, aplikacje faktycznie zostają dłużej w pamięci. Animacje są ok, błędów nie widzę (pomijam widżet pogody który pokazuje błędna pogodę). Po 4 mc system dopracacowali.
Na 6 Plus nie będę instalował nowego iOS, nie ma sensu. Na dziewczyny 7ce póki co też jest bez problemów.

#1761 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 07:47

SE śmiga jak burza na 11. Zero problemów.

Macbook Air M1 512/16, iPhone 12 mini, ​AirPods 2, Apple Watch Series 3

#1762 babeo

babeo
  • 152 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 08:46

Na dziewczyny 7ce póki co też jest bez problemów.

Mowisz o 11.2.2 czy zostałeś na 10.3.3?
iPhone 7 128GB + iPad 2018 32GB WiFi + BeatsX

#1763 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 stycznia 2018 - 08:47

11.2.2

#1764 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 08:51

Zawsze o tej porze, a nawet i wcześniej miałem już najnowszy flagowiec od Apple. Jednakże pod koniec zeszłego roku zadałem sobie pytanie, po co pompować rok w rok kupę kasy jeśli oni nie są tego warci? Ta myśl tak zakorzeniła mi się w głowie, że nawet nie myślę o Xie, czy nawet 8.

To jest ważne co piszesz, zamiast się pocić i męczyć, skoro Tobie nie działa, przestań kupować produkty Apple, zmień je na inne i nie wmawiaj wszystkim teorii, że jest źle jak nie jest. W moim otoczeniu nie znam nikogo, a to kilkadziesiąt osób w najbliższym, używających iPhony nikt nie narzeka, nikt dosłownie nie ma najmniejszych problemów i to co tutaj czytam non stop jest dla mnie tak samo wiarygodne jak TVP Wiadomości ... najzwyczajniej

Pod Twoim postem kilku kolegów już też napisało wyraźnie, że nie jest źle i nie ma co się tak użalać jak to robicie, nie macie bladego pojęcia o niczym, a piszczycie jak gimnazjalistki na przerwie i nic Wam nie pasuje, to zmieńcie produkty, przecież to proste banalnie, nie opluwajcie ludzi (mnie), bo mi działa i jestem zadowolony. Nie jestem ślepy, zaślepiony, jestem z urządzeniami Apple od lat 90 i nie zamierzam wysłuchiwać takich impertynencji, bo żałosne śa i niegrzeczne zwyczajnie.

Tyle OT.

• Policjant lubi to
 Only Apple 

#1765 awakeman

awakeman
  • 501 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 10:23

Pocę się i męczę na siłowni i basenie, za stary jestem żeby takie rzeczy wyprowadzały mnie z równowagi. Nie mam zamiaru również ciągnąć dalej wątek najgorszego iOS w historii Apple, bo nie jest tego wart. Wystarczy, że nasłucham się w domu i pracy jak bardzo "zajebisty" jest ten system, szczególnie na urządzeniach mających więcej niż rok, czy dwa.

Użytkownik awakeman edytował ten post 10 stycznia 2018 - 10:27

• NeeRek lubi to

#1766 Aastelix

Aastelix
  • 1 528 postów
  • SkądPodbeskidzie

Napisano 10 stycznia 2018 - 10:46

U mnie na 8, na 8 + i żony SE wszystko działa dobrze. Owszem, czasami coś zgrzytnie to dla mnie nie problem. Generalnie iOS nawet w wydaniu 11 jeszcze mnie nie zawiódł. Chciałbym żeby skręcił nieco w stronę androida ale nie w kwestii stabilności bądź jej braku dla systemu.

Użytkownik Aastelix edytował ten post 10 stycznia 2018 - 10:48

iPhone 11

#1767 sevecc

sevecc
  • 773 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 10 stycznia 2018 - 11:16

To jest ważne co piszesz, zamiast się pocić i męczyć, skoro Tobie nie działa, przestań kupować produkty Apple, zmień je na inne i nie wmawiaj wszystkim teorii, że jest źle jak nie jest. W moim otoczeniu nie znam nikogo, a to kilkadziesiąt osób w najbliższym, używających iPhony nikt nie narzeka, nikt dosłownie nie ma najmniejszych problemów i to co tutaj czytam non stop jest dla mnie tak samo wiarygodne jak TVP Wiadomości ... najzwyczajniej

Pod Twoim postem kilku kolegów już też napisało wyraźnie, że nie jest źle i nie ma co się tak użalać jak to robicie, nie macie bladego pojęcia o niczym, a piszczycie jak gimnazjalistki na przerwie i nic Wam nie pasuje, to zmieńcie produkty, przecież to proste banalnie, nie opluwajcie ludzi (mnie), bo mi działa i jestem zadowolony. Nie jestem ślepy, zaślepiony, jestem z urządzeniami Apple od lat 90 i nie zamierzam wysłuchiwać takich impertynencji, bo żałosne śa i niegrzeczne zwyczajnie.

Tyle OT.

Ano widzisz, bo Ty pewnie oglądasz TVN a tam robią papkę z mózgu :D

A tak poważnie, ja też nie mam żadnych większych problemów ani na X, nie miałem wcześniej na 7 Plus, żona na 7 też nie narzeka. Nawet iPad Air 2 ciągle działa ok.

Czasem coś się przytnie czy wykrzaczy ale zdarzy się to na tyle rzadko, że naprawdę nie jest to moim życiowym problemem i nie czuję konieczności lamentowania na forum :)

• krzysztofsds i Piotrapn1 lubią to

iPhone 13 Pro Max /  Watch S4 / MacBook Pro 2020 / iPad Air 4th gen.

#1768 iKnow

iKnow
  • 949 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 stycznia 2018 - 14:13

11.2.2
Widget pogody - standardowo pomotany.
Widok widgetów (przy ich ciągłym przeładowywaniu - co jakiekolwiek wejście nawet do safari i wyjście na pulpit na widgety) jakby mniej ścinał. Placebo lub nie, nieistotne już, tyle z tym zacinaniem żyję, że jest żenujące przy takiej specyfikacji, ale już nie zwracam uwagę, bo się po prostu przyzwyczaiłem - czyli to, co robi Apple z każdym haha, przyzwyczaj się, że sie zacina itp..
Multi tasking kuleje, jak dwie aplikacje w tył mam otwarte Wiadomości, a telefon musi je przeładowywać xD innej emotki po prostu na to nie mam
Czemu do cholery ikona bluetooth na pasku jest zawsze czarna, a nie jak w 10 - szara, gdy nic niepodłączone, czarna gdy podłączone.
Więcej się nie wypowiadam, jak działa, bo pewnie zauważy się na 11.3 zmiany w stosunku do 11.2.X i wcześniejszych.
Po prostu warto czekać do nowego iOS XX.3 zanim się do tego nowego XX w ogóle zaktualizuje ha

Pozdrawiam

#1769 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 stycznia 2018 - 14:52

Ja widzę znaczną poprawę jeśli chodzi o działanie MT, na +.

#1770 babeo

babeo
  • 152 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 19:01

Zaktualizowałem w końcu iP7 do z 10.3.3 do 11.2.2 pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem widget pogody. Pokazuje tą samą temperaturę do aplikacja.

#1771 iKnow

iKnow
  • 949 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 stycznia 2018 - 20:10

Zaktualizowałem w końcu iP7 do z 10.3.3 do 11.2.2 pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem widget pogody. Pokazuje tą samą temperaturę do aplikacja.

Bo dopiero zaktualizowałeś ;]

Pozdrawiam

#1772 babeo

babeo
  • 152 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 20:15

Wiem. Rozpoczynam z opóźnieniem fazy testów.

Widgeta i tak nie używam, bo zawsze klikam w aplikacje by mieć podgląd dnia / dni. Jakoś bardziej mi to pasuje, ale z ciekawości będę go obserwował.

#1773 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 stycznia 2018 - 20:21

Widget pogody obserwuje już jakiś czas i jakoś problemów nie zauważyłem, najnowsza wersja również potwierdza dobre działanie tej aplikacji. Zobaczymy jak będzie dalej. 

Użytkownik effe edytował ten post 10 stycznia 2018 - 20:21

iPhone 12 mini 

#1774 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 22:56

Widget pogody obserwuje już jakiś czas i jakoś problemów nie zauważyłem, najnowsza wersja również potwierdza dobre działanie tej aplikacji. Zobaczymy jak będzie dalej. 

I o tym właśnie pisałem, działa jak zawsze działał, może którejś jednej becie zwisło i wróciło i tyle błędu,

a tu rozwolnienie trwa od 71 stron, to tak nudna telenowela, że nawet nie ma o czym strzępić języka.

Najgorsze jest co innego, ja się cieszę, bo mam tel i smartfona na poziomie ideału, nie doszukuję się niczego

złego, a że przy jakiejś becie z mojego wyboru coś jest nie halo chwile, to tylko mój wybór. Piszę o tym

i ktoś bez żadnego pojęcia odpisuje mi, że jestem fanatyk czy zapatrzony itp brednie. Co ma jedno z drugim,

kiedy ja mam doświadczenia więcej jak 90% tej gimbazy tutaj płaczącej, więcej lat doświadczenia jak niejeden

tu piszczący prawie w całości życia i ma jeden z drugim śmiałość mi dopierdzielać teksty tego typu, to dla mnie

żenujące bardziej od tego, że komuś ten zasrany widżet pogody nie działa, choć kilka dni specjalnie go śledzę,

a wcześniej nigdy nawet w pogodę nie zaglądałem, bo na jaką mi to cholerę ... ciągle powtarzam, mylicie rzeczy,

które są ważne, mylicie telefony z komputerem, mylicie sens tego urządzenia, telefonu z barometrem, narzędzia

z gigantycznymi możliwościami i funkcjonalnością w ekosystemie APple, na wiele wyższym poziomie jak gówniana

zakładka pokazująca pogodę, jaką ktoś gdzieś wprowadza w sieci, a nie jest wiszącym termometrem za oknem ...

Coś się komuś zaciera rzeczywistość ta realna z wirtualną i gubicie się niektórzy, no ale takie są skutki braku

nadzoru rodziców nad dzisiejszymi dziećmi, moje na szczęście nie mają tego problemu i im iPhony, iPady i cała reszta

działają bez zarzutu od lat na betach, na pełnych wersjach, najnowszych etc. 

Kolejny raz czuję się przerażony tokiem myślenia większości tych poszkodowanych po zakupie urządzeń Apple,

czujących się oszukanymi, bo kupili wyświetlacz do podglądania pogody, a tu dupa zbita, nie dość że kłamie, to jeszcze

nie ogarniają całej reszty, co to Apple nawsadzało i cała kasa psu w dupę, a można było Xboxa kupić najnowszego, ot syf.

• effe, Policjant i tomk925 lubią to
 Only Apple 

#1775 iFanatic

iFanatic
  • 95 postów

Napisano 10 stycznia 2018 - 23:50

Widzę,że jeden użytkownik szuka tak mocno atencji,że w każdym poście musi podkreślać swoje ,,atuty" gdzie między innymi wyzywa użytkowników od gimbusów tylko dla tego,że nie są fan bojami i piszą wtedy kiedy mają jakiś problem w telefonie.Mam nadzieję,że wiek w profilu jest tylko błędem podczas wpisywania bo nie wyobrażam sobie żeby osoba w tym wieku mogła wyzywać innych.Jeszcze uczepił się widgetu pogody jak by to było jedynym problemem.No cóż podpis pod profilem mówi wszystko Tylko aple-czy działa czy też nie  :D  :D  :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych