To nie tak. To jest temat beta, miejsce gdzie wypisuje się błędy i problemy z systemem, dlatego samo narzekanie
Choć mam przygody, nie mam zamiaru zmieniać systemu, ani iPhone. Nie myśl też, że na androidzie będzie pieknie U Google to samo.
Każdy używa telefon inaczej, ma inne przyzwyczajenia, inne konfiguracje i aplikacje. U mnie raz działa świetnie, a innym razem bez powodu coś się wypieprza, ale bez przesady. W końcu to naprawią.
Przerabiam bety i testowanie systemów od Windows Mobile na PDA, przez początki androida po iOS, MacOS i Windowsa. W zeszłym roku kupiłem s7 z ciekawości. Uwierz, że przez tyle lat jest ciagle to samo na każdym systemie.
Kiedyś iOS był lekki, miał mało funkcji i był zamknięty, przez to było mało okazji na błędy. Teraz robi się z tego przesyt funkcji (pieprzone zapotrzebowanie rynku na shit ery Snapchatu i innych wynalazków), system musi działać na o wiele większej ilości urządzeń i na to wszystko jakby mniej się starają, albo nie na tym się skupiają.
Aplikacje Youtube, Facebook, wszystko od Adobe... Jezeli mieliście okazje korzystać z ich początkowych wersji, wiecie o co chodzi. Każdy pcha kasę w cukierkowy shit, wszystko ma się samo robić, ma być pierdyliard funkcji i ma być super mobilnie, najlepiej w chmurce
Ogólnie, byłbym prze szczęśliwy, gdyby każdy dał wersje Lite swoich aplikacji. Bez zbędnego syfu. Kiedyś na Galaxy S3 po to instalowało się Cyanogenmoda. Tylko to co najważniejsze, a resztę sam sobie doinstaluj.
Użytkownik m-graficzny edytował ten post 11 listopada 2017 - 11:35