6S Plus - bateria to albo słabiej, albo to ja więcej z niego korzystam. Ciężko jest to określić.
Klawiatura nadal ścina.
Ścina, gdy chcę coś wkleić.
Wizualne bugi.
Ogólnie, to mogli zostawić Feedback z bety, to by się powysyłało im, co jest nie tak, to sądzę, że szybciej by im zajęła naprawa tych błędów niż obecnie czekając czy sami zauważą te sprawy.
Wiem, że można informować ich ze strony Apple, ale jednak Feedback był wygodniejszy.
Masakra, ile błędów więcej aniżeli na ostatniej becie 11.3.
Nadal nie wiem, czemu to jest jako mój osobisty błąd u nikogo niepowtórzony, mimo że czysty system z DFU bez backupa - ostatnia app w switcherze jest o kartę na prawo niż na lewo, a więc wracając szybko do poprzedniej app przez gest 3D Touch, wracam do kolejnej poprzedniej app z listy, przedostatniej niż ostatniej.
Masz zepsuty telefon. U mnie wszystko dziala bardzo dobrze a mam ten sam model (bez plus). Bardzo czesto ludzie nie dbaja o telefony a elektronika jest wrazliwa na brud. Ja dbam o czystosc i uzywam telefonu a nie eksperymentuje i ciagle szukam problemow. System jest juz bardzo dopracowany i nawet jesli zdarzy sie cos nieprzewidywalnego jest to tylko elektronika i kawalek kodu. Tak dzieje sie wszedzie. Nie bede juz wspominal o baterii, bo to dla mnie zaden problem.Sa ladowarki, powerbanki itp. Czlowiek zorganizowany zawsze ma te rzeczy pod reka i wie, ze bateria sie wyladowywuje. Jezeli ktos nie ma nic innego do roboty, tylko walenie paluchem w szybke, to ja mu juz nie pomoge. To juz zakrawa na obsesje.
Nawet wysyłanie sms trzeba ponawiać wyskakuje błąd na kilka wiadomości. Niech pan wymieni kartę zaleca apple wsparcie wymieniłem i co to samo. iOS 11 nie ma sobie równych nawet Windows mobile sobie lepiej radzi ,dramat jak można taki syf upublicznić i nie poprawić od kilku miesięcy.
bzdury. Kup sobie windows-proste.
Edited by arnold-h, 09 April 2018 - 09:22.