Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone myśli, że są włożone słuchawki.

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 whoomp

whoomp
  • 10 posts

Posted 19 September 2017 - 16:21

Witajcie,

ostatnio spotkałem się z dość irytującym problemem, mianowicie brak dźwięku w słuchawce. Z

Ojojoj przypadkowo coś kliknąłem i się dodało, ale dokończę tutaj, nie widzę opcji edytowania.

Sama w sobie słuchawka jest raczej sprawna, telefon po prostu przekazuje głos na słuchawki, które są odpięte. Dając głośniej lub ciszej jest napisane nad poziomem głośności ''Słuchawki''. Jest to iPhone 6s plus z najnowszym softem (10.3.3), restartowanie nic nie pomogło. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam!

#2 Emej

Emej
  • 1161 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 September 2017 - 16:23

Jaki iPhone? Miałem tak dawno temu w iPhone 3G, konieczna była wizyta w serwisie. Ostatecznie wymieniono na nowy, ale to bardzo dawne czasy.

MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro

#3 whoomp

whoomp
  • 10 posts

Posted 19 September 2017 - 16:38

Jaki iPhone? Miałem tak dawno temu w iPhone 3G, konieczna była wizyta w serwisie. Ostatecznie wymieniono na nowy, ale to bardzo dawne czasy.

Jest to 6S Plus, właśnie szukając podobnych przypadków trafiałem no posty sprzed 2010 roku. Ogólnie nie znaleziono konkretnej przyczyny.

#4 whoomp

whoomp
  • 10 posts

Posted 19 September 2017 - 20:32

Po wgraniu iOS'a 11 wszystko wróciło do normy. Mam nadzieję, że po prostu coś w systemie nawaliło i błąd więcej nie wróci. Dzięki za pomoc ;)!

#5 rekram

rekram
  • 2 posts

Posted 20 September 2017 - 11:02

Ja tak miałem po zamoczeniu telefonu, musiałem odczekać kilkanaście godzin aż się przestawiło

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users