Różnie to bywa, chociaż mam wrażenie, że z tych wszystkich bolączek najbardziej problemowy pozostał tylko ekran... U mnie w domu są 2 X - jeden w zasadzie idealny, drugi prawie (właśnie poza ekranem - niejednolite podświetlenie widoczne przy jednym konkretnym tle na jasności poniżej 50% + przechodzenie w bardzo blady róż, a dopiero potem w niebieski po odchyleniu telefonu na bok). Po położeniu ich obok siebie na pierwszy rzut oka widać, że mają zupełnie inne ekrany (przy tych samych ustawieniach). Nawet tak opisywany na samym początku górny głośnik jest OK, oba grają bardzo czysto. Do niczego innego się nie mogę przyczepić, choćbym chciała. Oba urządzenia kupione około miesiąc temu.
A z tą niejednolitością ekranu to akurat nie jest problem tylko X, a wszystkich urządzeń z OLED-em. W internecie wyczytałam, że trafienie na idealnego OLED-a graniczy z cudem. Taka technologia .
Gdybyś kupił ten telefon i na pierwszy rzut oka wydawałoby Ci się, że jest wszystko OK - nie doszukuj się niczego na siłę, bo zawsze coś znajdziesz (tak naprawdę nie ma rzeczy bez wad) . Ktoś tu nawet napisał, że nieczytanie tego tematu zwiększa prawdopodobieństwo trafienia na idealną sztukę o 80% .
Edited by Zireael, 02 April 2018 - 19:23.