Masz na myśli to ustrojstwo...
https://folie-ochron...eGlass-3D/38080
Jak z "poślizgiem" na ekranie?
Z poślizgiem średnio. Szybka jest średnio śliska. Do tego dochodzą ostre krawędzie. Szkoda, ze krawędzie nie są obrobione 2D. To dałoby miły w dotyku efekt. Warstwy oleofobowej prawdopodobnie brak bo palcuje się jak cholera. Zaleta jest grubośc.
Nie wiem czy mówimy o tym samym, ale również mam komplet od 3mk w wersji high grip z linka powyżej.
Również polecam wszystkim, ale mówienie, że ta folia na ekran to prawdziwa szybka to przesada. To jest folia i żadne wrażenie tego nie zmieni.
To nie jest folia. Jest tam szkło napewno. Po zdjęciu, jak już Ci się zużyje, spróbuj przełamać. Gwarantuje, ze będziesz zaskoczony. Przerobiłem kilka zestawów. Ochrona ekranu to hybryda folii ze szkłem. Napewno.pryska jak w samochodzie.
I niestety, ale widać natychmiast przy patrzeniu, że jest naklejone. Poślizg jest OK, ale na każdym innym szkle jest lepszy. Wiem z doświadczenia.
Nie rzuca się w oczy tak bardzo. Denerwuje tylko dziwne wycięcie na wszystkie sensory, kamery itd. Mogliby dać jakieś dziurki a nie nieregularny kształt.
Za to mogę powiedzieć, że druga cześć z kompletu, czyli ta na tył i boki faktycznie jest raczej niewidoczna. Po dokładnym naklejeniu trzeba się przyjrzeć, by ją zobaczyć.
Folia przyklejona umiejętnie daje doskonały efekt. Prawie jej nie widać. To fakt.
Użytkownik radzion edytował ten post 26 stycznia 2018 - 18:23