Jakby cena oscylowała w granicach 3.5k, to bym nawet przez chwilę nie myślał na kupnem S8. A tak...no cóż, nie stać mnie po prostu
Ale opinia @buhh69 jedna z lepszych jaką czytałem na tym forum
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 19 stycznia 2018 - 13:32
Jakby cena oscylowała w granicach 3.5k, to bym nawet przez chwilę nie myślał na kupnem S8. A tak...no cóż, nie stać mnie po prostu
„Czemu masz ten uśmiech tylko kiedy trzymasz iPhone?”
Napisano 19 stycznia 2018 - 14:45
A ja mialem... sprzedalem po dwoch dniach bo mialem leki, ze taki drogi z reki wypadnie.... wzialem s8... wszystko fajnie tylko wkurza mnie bateria znikajaca na maxa... i tak mysle czy wracac do X czy wziac innego andka.... glownie chodzi mi o to, ze moge nagrywac rozmowy i np przeslac film z cda.pl na tv po wifi.. na ios cos takiego osiagne??
Napisano 19 stycznia 2018 - 15:04
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Napisano 19 stycznia 2018 - 15:06
Nagrywanie rozmów także bez problemu masz na iPhonie.
Mozesz rozwinąć temat nagrywania??
Napisano 19 stycznia 2018 - 16:56
Pozdrawiam
Napisano 19 stycznia 2018 - 17:25
Dlatego nie rozumiem osób, które kupiły 8/8 Plus i kierowały się czymś innym jak tylko i wyłącznie ceną... W ogóle nie rozumiem sensu przesiadki z 7/7 Plus na 8/8 Plus a nie na X-tkę...
Nie wiem - może ja to inaczej rozumiem. Jak to mówią - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o jedno...
Napisano 19 stycznia 2018 - 18:08
Problem jest taki, że 8 i 8 Plus też nie;)
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Napisano 19 stycznia 2018 - 18:21
Użytkownik iKnow edytował ten post 19 stycznia 2018 - 18:22
Pozdrawiam
Napisano 19 stycznia 2018 - 18:49
Użytkownik buhh69 edytował ten post 19 stycznia 2018 - 18:50
Macbook 12 & iPhone X & Apple Watch series 5 Nike+ & AirPods & Apple TV 4
Napisano 19 stycznia 2018 - 22:11
Ja zrobiłem przesiadkę z 6s na 8 bo mi po prostu ten telefon i jego bryła się podoba
X jakoś do mnie nie przemówił. Może next gen będzie ciekawszy?
Użytkownik Ganjuana edytował ten post 19 stycznia 2018 - 22:12
Napisano 20 stycznia 2018 - 04:41
iPhone 12 mini
Napisano 20 stycznia 2018 - 09:41
No nie bardzo X mi się podoba i tyle. Kosztuje sporo, to fakt ale jeśli by był trochę tańszy to też bym raczej go nie kupił
Użytkownik Ganjuana edytował ten post 20 stycznia 2018 - 09:45
Napisano 20 stycznia 2018 - 21:23
Wszystko kwestia gustu. Dla mnie X tez jest paskudny, ciezki i nieergonomiczny. Do tego na gorze ekranu ta czarna belka. Podobnie jak Ganjuana wybralem 8.
Napisano 20 stycznia 2018 - 23:06
Panowie trzeszczy wam iphone x jak chwycicie telefon z dwóch stron i zrobicie ruch "wykręcania"? odkryłem to po tygodniu, nie wiem czy to podlega reklamacji i wymianie telefonu.
Napisano 20 stycznia 2018 - 23:30
iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13
Napisano 21 stycznia 2018 - 06:59
Takie teksty trzeba chyba zgłaszać jako chorobę umysłową - proszę wsadźcie go pod prasę jak testerzy jutubeży ;-)
Napisano 21 stycznia 2018 - 08:34
Takie teksty trzeba chyba zgłaszać jako chorobę umysłową - proszę wsadźcie go pod prasę jak testerzy jutubeży ;-)
Dokładanie. Rozumiem ewidentne wady jak trzeszczenie głośnika, żółty ekran itp. Ale żeby "wykręcać" telefon aby zobaczyć czy będzie trzeszczał??? To może młotkiem uderzyć i zobaczyć czy się szkło rozwali? Apple reklamowało że szkło X jest najmocniejsze na rynku, to pewnie wymienią na nowy w ramach gwarancji? Spróbujcie!
iPhone 15 Pro
Napisano 21 stycznia 2018 - 08:54
aha, czyli korzystając telefonu w pozycji horyzontalnej i słysząc trzeszczenie obudowy jak np. w... no właśnie nie wiem do czego porównać bo w żadnym telefonie takiego czegoś nie doświadczyłem, to jest choroba umysłowa?? Przecież nie chodzi o wykręcanie czegoś na siłę, zginanie itp. tylko o normalne użytkowanie sprzętu z tzw. segmentu premium, gdzie powinno być wszystko solidnie wykonane, prawda?? Nie wiem czemu na zagranicznych forach ludzie mogą normalnie prowadzić dyskusje a tu się zaczyna od choroby umysłowej i wyobrażenia że się na siłę wykręca telefon żeby trzaski słyszeć... w takim razie nie było pytania, pozdrawiam.
Napisano 21 stycznia 2018 - 09:14
aha, czyli korzystając telefonu w pozycji horyzontalnej i słysząc trzeszczenie obudowy jak np. w... no właśnie nie wiem do czego porównać bo w żadnym telefonie takiego czegoś nie doświadczyłem, to jest choroba umysłowa?? Przecież nie chodzi o wykręcanie czegoś na siłę, zginanie itp. tylko o normalne użytkowanie sprzętu z tzw. segmentu premium, gdzie powinno być wszystko solidnie wykonane, prawda?? Nie wiem czemu na zagranicznych forach ludzie mogą normalnie prowadzić dyskusje a tu się zaczyna od choroby umysłowej i wyobrażenia że się na siłę wykręca telefon żeby trzaski słyszeć... w takim razie nie było pytania, pozdrawiam.
Napisano 21 stycznia 2018 - 10:16
To jest normalne użytkowanie, przecież ja tego nie napisałem ;-)
Panowie trzeszczy wam iphone x jak chwycicie telefon z dwóch stron i zrobicie ruch "wykręcania"? odkryłem to po tygodniu, nie wiem czy to podlega reklamacji i wymianie telefonu.
To jest normalne użytkowanie, przecież ja tego nie napisałem ;-)
Napisano 21 stycznia 2018 - 11:32
Napisano 21 stycznia 2018 - 12:17
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Napisano 21 stycznia 2018 - 12:24
Nie wiem czy mi się trafiają idealne modele, czy może nie szukam jakiś wad/problemów na siłę, ale od pierwszego iPhona jaki kupiłem 4/4s/5/5s/6/6s/7/8/8+ a teraz X żadnego z nich nie reklamowałem i każdy był/jest ok. Może ja czegoś nie widzę, co widzą inni? Chętnie bym sprawdził czy ekran w moim X jest taki jak powinien, jakiś test?
Napisano 21 stycznia 2018 - 12:28
Co z drugim było nie tak?Po oddaniu mojego drugiego X-a i przemyśleniu sprawy - kupiłem jednak kolejną sztukę. Ta jest ok.
Powiem jedno, różnice między poszczególnymi egzemplarzami są DRAMATYCZNE. Tylko notch karze pamiętać, że to ekrany z tego samego modelu telefonu. Jakość jest losowa. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do swojego X-a, to polecam reklamować do skutku. W Apple chyba to przewidzieli, stąd ta cena.
Ja podobnie, nie musiałem reklamować żadnego produktu Apple do momentu aż kupiłem X. Dwie wadliwe sztuki i dalem sobie spokój. Albo miałem wyjątkowego pecha, albo ilość wadliwych egzemplarzy jest większa niż zazwyczaj.Nie wiem czy mi się trafiają idealne modele, czy może nie szukam jakiś wad/problemów na siłę, ale od pierwszego iPhona jaki kupiłem 4/4s/5/5s/6/6s/7/8/8+ a teraz X żadnego z nich nie reklamowałem i każdy był/jest ok. Może ja czegoś nie widzę, co widzą inni? Chętnie bym sprawdził czy ekran w moim X jest taki jak powinien, jakiś test?
Napisano 21 stycznia 2018 - 13:15
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych