Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 7 plus - problem z aparatem po upadku.

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bart886

bart886
  • 111 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 29 August 2017 - 13:08

Witam serdecznie,

ostatnio upadł mi telefon z 2 metrów na deskę i po upadku okazało się, że nie można robić zdjęć, kręcić filmów, portretu i kwadratu ALE można zrobić panoramę, działa zwolnione tempo i działa film poklatkowy.

Nadmienię tylko, że zdjęcia i film mogę robić w aplikacji Snapchat i Whatsapp.

Dodatkowo po podłączeniu telefonu do komputera ( Mac czy PC ) nie działa ładowanie i komputer go w ogóle nie wykrywa.

Bardzo proszę o podpowiedzi i pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Dziękuję.

#2 MarcinJS

MarcinJS
  • 520 posts

Posted 29 August 2017 - 13:20

Powinieneś mieć jeszcze gwarancję, więc jeśli nie ma śladów po upadku to możesz spróbować...

#3 Beata Stawska

Beata Stawska
  • 1 posts

Posted 29 August 2017 - 22:44

Witam,

może ktoś podpowie? W styczniu kupiłam Iphona 7 i dodatkowo wykupiłam na dwa lata przedłużenie gwarancji producenta. Telefon mi wczoraj spadł, tak niefortunnie, że cały ekran pod hartowanym szkłem popękał. Kiedy poszłam do sklepu, gdzie go kupowałam, powiedzieli mi, że tego nie obejmuje gwarancja producenta. Jednkj kobieta, która mi sprzedawała to dodatkowe przedłużenie gwarancji,namawiała mnie, bo nie chciałam go brać, powiedziała, że to przedłużenie warto wykupić, bo w momencie uszkodzenia lub kradzieży telefonu, będzie bez problemów naprawiony, a teraz zong. Czy jest jakiś sposób, aby w ramach gwarancji poszła wymiana ekranu? Dziękuję z góry za podpowiedź.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users