Hej,
15.07 przesiadłem się z Iphone'a 4s na Iphone'a SE. Przyznam szczerze, że mam reakcje alergiczne na Itunesa więc przeniesienie na nowy tel robił mi kumpel.
3.08 zrobiłem kopię na iClouda, screen:
Dowiedziałem się, że mogę również sobie odtworzyć SMSy z poprzedniego telefonu. Skorzystałem z jakiegoś poradnika w necie, zrobiłem kopię poprzedniego telefonu uwzględniającą SMSy, ale wyłączającą takie dane jak np. zdjęcia. Wgrałem ją na swoje iphone'a SE (zajęło to kilka minut) i... no tak, zresetowało mi Iphone'a SE do ustawień z 15.07, czyli mam pełną kontynuację iPhone'a 4s. Trudno, szkoda zdjęć, które nacykałem w ciągu ostatnich 3 tygodni - domyślam się, że są nie do odratowania.
Chciałbym jakoś dostać się do kopii iCloud, którą zrobiłem 3.08, ale nie mam pojęcia jak. Itunes mówi, że nigdy jej nie robiłem, a screeny wskazują na coś innego.
Czy macie jakieś pomysły? Bardzo zależy mi na tych danych (są mi potrzebne do pracy), tym bardziej, że te niespełna 1gb zdjeć gdzieś jest!
Czy macie jakieś pomysły jak dostać się do zdjęć, które zostały zachowane jako kopia 3.08?
Pozdrawiam