Witam ! Otoz potrzebuje pomocy osob,ktore wiedza jak ustawic telefon, tak aby pobieral jak najmniej danych poprzez wifi. W dobie nielimitowanego internetu i darmowych wifi, niestety sa jeszcze miejsca na swiecie, gdzie niestety jest narzucony limit zuzycia danych. Powiedzmy ,ze do zuzycia mam 250 mb miesiecznie, ktore chce wykorzystac wlasciwie tylko na whatsapp i safari, stad moje pytanie jak ustawic aplikacje i wylaczyc wszystkie zbedne funkcje, aby telefon nie odswiezal w tle itp itd. Mialem zawsze wlaczone ograniczenia w ustawieniach, tam wylaczone odswiezanie w tle, uzywalem telefonu w trybie oszczedzanie energii, rowniez w ustawieniach wylaczylem dostep do sieci komorkowej dla wszystkich aplikacji ( z tym,iz jesli sie nie myle, to ograniczenie to dotyczy sieci komorkowej a nie WIFI - a ja niestety jestem polaczony caly czas w ten sposob). Prosze o kilka rad, byc moze ktos zna jeszcze cos innego oprocz tego co wymienilem.
PS . W whatsappie mam wlaczone oszczedzanie zuzycia danych. Z gory dzieki wszystkim !