Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 6S sam się wycisza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 tomek91kr

tomek91kr
  • 1 postów

Napisano 03 sierpnia 2017 - 10:15

Witam wszystkich,

Mam następujący problem z moim iPhone 6S (14 miesięcy):

Od kilku dni wycisza się samoczynnie dźwięk w momencie dotykania telefonu (miejsce dotyku nie ma znaczenia), bądź gdy jest w kieszeni. Wygląda to w ten sposób, że telefon będąc w trybie dźwięków, gdy go dotykam naprzemiennie przechodzi do trybu cichego i po chwili znowu w dźwięki. Gdy go odłożę często przechodzi sam w ciszę. Przycisk dźwięków z lewej strony jest zawsze u góry (nie jest wyrąbany, nie opada itp.). Telefon nigdy mi nie upadł. Zaczęło się to dziać samoczynnie.

Czy to wina oprogramowania czy jednak czeka mnie serwis?

Miał ktoś może podobny problem?

#2 Natalia Jarczyk

Natalia Jarczyk
  • 1 postów

Napisano 23 lutego 2018 - 10:37

Witam,

Mam bardzo podobny problem. Jestem użytkowniczka iPhone 6. Od pewnego czasu mino ze mój przełącznik jest włączony by dźwięki były telefon sam sie przełącza w tryb cichy mimo ze np jest odłożony i go nie ruszam. Potrafi sie przełączać tak kilka razy w przeciągu bardzo krótkiego czasu, gdy mam go w kieszeni rownież to samo sie dzieje. Natomiast nie działa to w odwrotna stronę gdy juz przełączę go faktycznie w tryb cichy nic juz sie nie dzieje. Dzieje sie tak niezależnie czy internet jest włączony czy wyłączony - na początku myślałam ze może to jakos wirus. Jest to dla mnie bardzo uporczywe ponieważ nie wyobrażam sobie nie mieć włączonego dźwięku w telefonie. Niestety zauważyłam ze problem sie pojawił w momencie gdy zainstalowałam pewna aplikacje do zakupów Wish. Od razu ja odinstalowałam natomiast problem nie ustąpił. Telefon mam na gwarancji i nie wiem czy to może być wada fabryczna która wyszła po pewnym czasie czy została nabyta poprzez zainstalowanie aplikacji która ściągnęłam z AppStore. Telefon resetowałam ale nic to nie pomogło. Bardzo proszę o pomoc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych