Postanowiłem ostatnio dać jeszcze raz szanse systemowej aplikacji Mail lecz już na wstępnie pojawił się problem.
Otrzymałem maila z załączonym plikiem PDF. Obok tytułu maila widnieje ikona spinacza lecz po wejściu w maila ani śladu załącznika. wtf?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 25 lipca 2017 - 11:47
Postanowiłem ostatnio dać jeszcze raz szanse systemowej aplikacji Mail lecz już na wstępnie pojawił się problem.
Otrzymałem maila z załączonym plikiem PDF. Obok tytułu maila widnieje ikona spinacza lecz po wejściu w maila ani śladu załącznika. wtf?
Napisano 25 lipca 2017 - 12:42
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 25 lipca 2017 - 12:51
O co pytasz?
Napisano 25 lipca 2017 - 13:06
Możesz zobaczyć czy nie da się zapisać załącznika z menu podręcznego wiadomości Mail.
Napisano 25 lipca 2017 - 13:14
Możesz zobaczyć czy nie da się zapisać załącznika z menu podręcznego wiadomości Mail.
Jesteśmy w dziale "iPhone"
Napisano 25 lipca 2017 - 13:32
Faktycznie, mea culpa. W takim razie we wbudowanej aplikacji niewiele da się zrobić.
Proponuję wypróbować program Outlook na iPhone.
Napisano 25 lipca 2017 - 13:39
Faktycznie, mea culpa. W takim razie we wbudowanej aplikacji niewiele da się zrobić.
Proponuję wypróbować program Outlook na iPhone.
Cały czas byłem na Outlooku i zapragnąłem zmiany. Czyli w 2017 roku na telefonie za 3k nie moge odebrać załącznika z maila?
Napisano 25 lipca 2017 - 13:55
Jeśli załącznik się nie wyświetla w treści wiadomości to nie masz jak go zachować w aplikacji Mail. Generalnie wszystkie załączniki we wbudowanej aplikacji wyświetlają się w treści wiadomości. Przynajmniej powinny jak widać na Twoim przykładzie. Mi osobiście coś takiego jeszcze nigdy się nie przytrafiło (a korzystam z Gmail za równo prywatnie jak i w firmie), ale widziałem już takie przypadki jeszcze jak pracowałem w sklepie Apple i jedynym wyjściem jest albo skorzystanie z innej aplikacji (a najlepszą obecnie jest Outlook w mojej opinii) lub poprzez skorzystanie z klienta poczty przez stronę WWW.
Napisano 25 lipca 2017 - 13:59
ok dzięki. Przechodzę jednak na Airmail
Napisano 25 lipca 2017 - 18:51
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych