Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

iphone 7 dziwny problem z youtube

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 aadambaartusz91

aadambaartusz91
  • 8 post贸w

Napisano 19 lipca 2017 - 22:47

Cze艣膰 wszystkim,

Mam bardzo dziwny problem z moim iphonem 7 (iphone z wymiany, wi臋c pewnie refurb). Podczas prze艂膮czania film贸w w aplikacji youtube, wyst臋puj臋 okropne klikni臋cie z g艂o艣nik贸w. Tutaj link z filmikiem pokazuj膮cym problem:

https://www.youtube.com/watch?v=HkONcRIB_nU.

Serwis sprawdzi艂 telefon i uzna艂, 偶e jest sprawny. Dodam tylko, 偶e to co si臋 dzieje na za艂膮czonym filmiku ma miejsce tylko gdy jestem zalogowany na moje konto google. Na innym koncie google b膮d藕 gdy 偶adne konto nie jest zalogowane w aplikacji jest cisza mi臋dzy filmikami. R臋ce mi opadaj膮, poniewa偶 to jest czasem naprawd臋 g艂o艣ne klikanie. Gdy u偶ywam s艂uchawki, problem nie wyst臋puje w og贸le. Flim nagrany przez quicktime. iPhone pracuje na ios 10.3.2. Sprawdza艂em na becie ios11, stawia艂em system na nowo przez itunes, nawet uda艂o mi si臋 pobra膰 starsz膮 wersj臋 youtuba na telefon i problem r贸wnie偶 si臋 pojawia. W iphonie, kt贸ry zosta艂 wymieniony problem nie wyst臋powa艂...

Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc i sugestie! :)

Adam

#2 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 post贸w

Napisano 20 lipca 2017 - 12:32

na moim 6s to samo :) ale nigdy nie zwr贸ci艂em na to uwagi i to wina raczej aplikacji bo w 偶adnych innych programach tego nie zaobserwowa艂em. Szukacie problemu na si艂e :)

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#3 aadambaartusz91

aadambaartusz91
  • 8 post贸w

Napisano 20 lipca 2017 - 14:14

Tak ale w momencie gdy YouTube jest bardzo wa偶na aplikacja a dla muzyka taka ona jest ten b艂膮d jest bardzo irytuj膮cy ;) dziwne ze tylko na moim koncie ten telefon czy ta aplikacja tak si臋 zachowuje...:) ale wida膰 nie jestem sam.

#4 macsupport

macsupport

• 8聽620 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 20 lipca 2017 - 14:36

Skoro na jednym koncie dzia艂a prawid艂owo, a na drugim nie to chyba widzisz, 偶e to nie problem z telefonem tylko z aplikacj膮 albo kontem YouTube? To mo偶e im trzeba zg艂osi膰, bo to nie aplikacja Apple.

Jedyny serwis sprz臋tu Apple w Ma艂opolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Krak贸w

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#5 aadambaartusz91

aadambaartusz91
  • 8 post贸w

Napisano 20 lipca 2017 - 15:29

Powtarzam ze w ka偶dym innym iPhonie kt贸re sprawdza艂em to nie wyst臋puje. Wiec 艣miem w膮tpi膰 ze to nie wina telefonu

#6 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 post贸w

Napisano 21 lipca 2017 - 08:00

Powtarzam ze w ka偶dym innym iPhonie kt贸re sprawdza艂em to nie wyst臋puje. Wiec 艣miem w膮tpi膰 ze to nie wina telefonu

Nie by艂o wspominane wcze艣niej nic o tym. Z pierwszego postu mo偶na wywnioskowa膰, 偶e wg ciebie winowajc膮 jest sprz臋t przez co odda艂e艣 go na gwarancj臋 :) zamiast zg艂osi膰 problem google. Ostatecznie - sprz臋t w 100% sprawny, u mnie te偶 pyknie w youtube i trzeba jako艣 z tym 偶y膰

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#7 aadambaartusz91

aadambaartusz91
  • 8 post贸w

Napisano 21 lipca 2017 - 10:52

To pykanie pojawia si臋 r贸wnie偶 chocia偶by podczas prze艂膮czania rozmowy na tryb g艂o艣nom贸wi膮cy... To jest ewidentnie pykanie podczas wybudzania i usypiania g艂o艣nik贸w, z kt贸rym si臋 wcze艣niej nie spotka艂em a czasami naprawd臋 potrafi dobrze strzeli膰. Telefon sprawny bo dzia艂a. Niewa偶ne jak wa偶ne 偶e dzia艂a ;) pozdrowienia.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych