Ale wy – tak mądrzy – co tu, na tym forum, robicie? Chociaż w sumie wiem – opluć (sarkazmem?) oponenta – to najczystsza przyjemność…
Tak jak już wszedłeś na ten temat to może i ja się wypowiem. Forum odwiedzam z 2 powodów
- raz lubię pomagać chociaż dzisiaj nie jest to aż tak proste jak było kilka lat do tyłu. Dzisiaj wszystko jest zautomatyzowane i ludzie mają problem z byle pierdołą, dogadanie się z taką osobą graniczy z cudem a szansa na pomoc w rozwiązaniu danego problemu praktycznie zerowa.
- dwa zwyczajnie bawią mnie opinie osób które ganią i zachwalają jednocześnie nabyty sprzęt, ja nie wiem z czego to wynika? Może te osoby chcą utwierdzić się w przekonaniu iż dobrego wyboru dokonały?
Ja mam prosty system ocen, i nie ma czegoś takiego że jak mam 8 wad a 10 zalet to stwierdzę że dokonałem super zakupu - bo przecież zalet jest więcej.
Tylko po co niektóre z was kupili ten przestarzały (ani trochę nie emejzing) sprzęt za ciężką kasę?
Ale jak ma tego dokonać osoba która nie wie za co odpowiada CPU, GPU, RAM, SSD? Już nawet nie wspominam o dokładniejszych parametrach. Niestety internet zamiast ułatwić dostęp do informacji wywołał efekt odwrotny - informacji jest cała masa ale nikt z nich nie korzysta. I co chwile te same pytania na forum. Kiedyś za takie coś dostawało się bana, dzisiaj fora to tolerują.