Właśnie zainstalowałem na moim 6s+, bez resetu do ustawień fabrycznych.
-Lagi, strasznie telefon laguje
-Nowa "grubsza czcionka" w nie których miejscach mi się nie podoba.
-Usunięte nazwy aplikacji w docku.
-Gdy telefon jest odblokowany, i przesuniemy palcem w prawo aby pokazały się widgety, nie ma już godziny oraz daty.
-Centrum Sterowania - jest modyfikowany... czyli można dodać skróty do innych aplikacji. Liczba aplikacji jest mocno ograniczona i są to tylko systemowe aplikacje.
-W iPhone można w końcu nagrywać pulpit/ekran. Trzeba dodać skrót w Centrum Sterowania, nagrane w ten sposób wideo trafia do folderu Zdjęcia. Format to mp4, czyli każdy tablet, telefon lub PC będzie w stanie to odtworzyć
-W Zdjęciach pojawiła się opcja wstrzymania wysyłania zdjęcia/wideo do iCloud.
-Nowa Sekcja Konta i Hasła
-Nowy efekty gdy telefon jest odblokowywany, tapeta/ekran idzie do góry.
-Opcja Nie przeszkadzać w czasie jazdy - nie mogłem nigdzie znaleźć aby móc to wyłączyć kompletnie.
-Nie ma już wgranych w system aplikacji Facebook, Twitter, Flickr, Vimeo
-Dodano aplikację Pliki..... na jakiej zasadzie to będzie działać nie wiem, ale nie ma już ikony iCloud Drive
-Po zaznaczeniu zdjęcia/filmy w Zdjęciach i kliknięciu udostępnij (strzałka do góry) przez chwile miałem opcję Kopiuj do różnych aplikacji (Whatsapp, WDMyCloud, iCloud Drive) akurat te aplikacje są na telefonie.
-Aplikacja Zdrowie jest teraz synchronizowana do iCloud.
-Kolory na "wykresie" co i ile miejsca zajmuje w chmurze są inne (żółty, Fioletowy, pomarańczowy, niebieski)
-Powiadomienia jest opcja Pokazuj podglądy można ustawić wybrane opcje, dla wszystkich aplikacji za jednym zamachem lub każdą z osobna.
Nie wiedzieć czemu, ale moje wiadomości nie są już ułożone chronologicznie, bardzo stare wiadomości są na górze tak jak bym je dostał dzisiaj o konkretnej godzinie
Edited by iLuk45z, 06 June 2017 - 19:06.