Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 11 Beta - Dyskusja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
991 odpowiedzi w tym temacie

#301 sIDD

sIDD
  • 178 postów
  • SkądUrsus, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 02 lipca 2017 - 08:40

Ogólnie to już chyba nie ma co wymyślać bo wszystko jest.
Ewentualnie nowy UI No bo co jeszcze można wsadzić ?

#302 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 02 lipca 2017 - 11:29

Ogólnie to już chyba nie ma co wymyślać bo wszystko jest.
Ewentualnie nowy UI No bo co jeszcze można wsadzić ?

np nagrywanie rozmow...

#303 tila11

tila11
  • 29 postów
  • SkądWolbrom

Napisano 02 lipca 2017 - 17:39

Ja za to zauważyłem drażniący problem. Po mini aktualizacji na 5s, najpierw muszę wpiąć kabel do telefonu a potem ładowarkę do gniazdka. Inaczej nie ładuje telefonu :P

#304 Ament

Ament
  • 505 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 03 lipca 2017 - 07:14

Licze, ze PB2 pojawi sie w tym tygodniu.

 Macbook / iPad Pro / iPhone / Watch

#305 sIDD

sIDD
  • 178 postów
  • SkądUrsus, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 03 lipca 2017 - 10:38

np nagrywanie rozmow...

Fakt, to jest potrzebne.

#306 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 03 lipca 2017 - 13:46

np nagrywanie rozmow...

Tego raczej nie wprowadzą, bo o ile dobrze mi wiadomo w USA nie jest to do końca legalne.

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#307 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 04 lipca 2017 - 13:18

Dziekuje za wspolprace- zdecydowalem sie na xiaomi...  Moze wroce a moze nie ale bede sie staral nie wracac :) Pozdrawiam

#308 Hohe

Hohe
  • 324 postów

Napisano 04 lipca 2017 - 13:30

Dziekuje za wspolprace- zdecydowalem sie na xiaomi...  Moze wroce a moze nie ale bede sie staral nie wracac :) Pozdrawiam

Już tęsknimy.

• 6c1fb0760d lubi to

#309 Tomzik87

Tomzik87
  • 1 015 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 04 lipca 2017 - 13:38

Pozdrów otwarty świat pozbawiony ograniczeń. 

#310 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 04 lipca 2017 - 13:59

Publicznie bym się nie żegnał na Twoim miejscu. Pierwsze 2 tygodnie zauroczenie będzie, następne 2 tygodnie wmawiania sobie że to dobry telefon a kolejne to zrobienie wszystkiego by wrócić do iPhone;)
Raz na jakiś czas odpalam na kilka dni inne flagowe ale iPhone zawsze czeka w gotowości ;) I zawsze wracam z ulgą;)
  • mehmeh, Kuba2000 i Dastia lubią to

MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO 

#311 Dastia

Dastia
  • 906 postów

Napisano 04 lipca 2017 - 14:11

Publicznie bym się nie żegnał na Twoim miejscu. Pierwsze 2 tygodnie zauroczenie będzie, następne 2 tygodnie wmawiania sobie że to dobry telefon a kolejne to zrobienie wszystkiego by wrócić do iPhone;)
Raz na jakiś czas odpalam na kilka dni inne flagowe ale iPhone zawsze czeka w gotowości ;) I zawsze wracam z ulgą ;)

Dokładnie tak haha  :P

• EMU lubi to

iPhone 14 PRO Max

#312 Aastelix

Aastelix
  • 1 528 postów
  • SkądPodbeskidzie

Napisano 04 lipca 2017 - 14:29

Co do Xiaomi to trudno wyrokować bo sam w międzyczasie jak koja 7 była w serwisie to kupiłem Redmi 4x. Teraz się zastanawiam po co kiedyś kupowałem flagowce z androidem jak sprzęt za 700 zł działa podobnie jak sgs6 czy 7.
Ale jednak iOS jest lepiej poukładanym systemem.

iPhone 11

#313 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 04 lipca 2017 - 15:04

Brak jailbreaka mi doskwieral... android z kazda wersja sie rozwija a ios... kosmetyka, kosmetyka i jeszcze raz kosmetyka... Przez kilka lat pracowalem na tym- wiem, ze bedzie mnie ciagnelo ale juz zamowilem mi5 i czekam zeby pogonic ip7 aby mnie nie kusil.. wiec do  wrzesnia mam czas bo przed osemka nie ma sensu wracac ale z drugiej strony otwartosc androida to tez jego wada w zwiazku z bezpieczenstwem... no coz... nie ma jailbreaka to i ios nie dla mnie. Pozdro

#314 Adek 22

Adek 22
  • 227 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 lipca 2017 - 23:36

@Bigkaban

Nawet iPhone 8 Cie nie skuci na iOS bo raczej JB tam prędko nie użyczysz :) JB to JB i niestety trzeba żyć ze świadomością iż go nie będzie na dłuższą metę :) Android + Root tak jak wyżej jest ok ale tylko na jakiś czas później już tylko robisz update Apek,Gier i Ikon nic więcej :huh:

:ph34r:  ...:::iPhone 6s Plus 128GB Gold:::... :ph34r:

#315 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 05 lipca 2017 - 05:38

Brak jailbreaka mi doskwieral... android z kazda wersja sie rozwija a ios... kosmetyka, kosmetyka i jeszcze raz kosmetyka... Przez kilka lat pracowalem na tym- wiem, ze bedzie mnie ciagnelo ale juz zamowilem mi5 i czekam zeby pogonic ip7 aby mnie nie kusil.. wiec do  wrzesnia mam czas bo przed osemka nie ma sensu wracac ale z drugiej strony otwartosc androida to tez jego wada w zwiazku z bezpieczenstwem... no coz... nie ma jailbreaka to i ios nie dla mnie. Pozdro

Otwartość androida, jailbreake co niby takie dają? 

@Bigkaban

Nawet iPhone 8 Cie nie skuci na iOS bo raczej JB tam prędko nie użyczysz :) JB to JB i niestety trzeba żyć ze świadomością iż go nie będzie na dłuższą metę :) Android + Root tak jak wyżej jest ok ale tylko na jakiś czas później już tylko robisz update Apek,Gier i Ikon nic więcej :huh:

w samo sedno:)

MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO 

#316 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 05 lipca 2017 - 09:30

Otwartość androida, jailbreake co niby takie dają? 

Mi daje mozliwosc nagrywania rozmow oraz wieksza edytowalnosc systemu- Iphone jest stabilny i to jest ok ale po kilku latach  zaczyna nudzic. Android to cos innego- moze i wroce ale postaram sie nie wracac jesli bedzie mi pasowalo to co potrzebuje- macbooka nie uzywam wiec ekosystem Apple u mnie w 100% nie byl wykorzystany...

#317 MarcinJS

MarcinJS
  • 520 postów

Napisano 05 lipca 2017 - 15:30

Mi daje mozliwosc nagrywania rozmow oraz wieksza edytowalnosc systemu- Iphone jest stabilny i to jest ok ale po kilku latach zaczyna nudzic. Android to cos innego- moze i wroce ale postaram sie nie wracac jesli bedzie mi pasowalo to co potrzebuje- macbooka nie uzywam wiec ekosystem Apple u mnie w 100% nie byl wykorzystany...

Kiedyś cię znudzi edytowalność systemu a zacznie wkurzać "wydłubywanie" z systemu ściągniętych wraz z aplikacjami robali ze sklepu Google i dojdziesz do wniosku że święty spokój jest więcej wart niż nagrywanie rozmów. Ale każdy musi dojść do tego sam.
  • 6c1fb0760d lubi to

#318 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 05 lipca 2017 - 17:32

Kiedyś cię znudzi edytowalność systemu a zacznie wkurzać "wydłubywanie" z systemu ściągniętych wraz z aplikacjami robali ze sklepu Google i dojdziesz do wniosku że święty spokój jest więcej wart niż nagrywanie rozmów. Ale każdy musi dojść do tego sam.

Mozliwe jednak roota nie zamierzam robic a aplikacje z google play... hmmm nie wiem czy cos bede sciagal w ogole...

#319 Aastelix

Aastelix
  • 1 528 postów
  • SkądPodbeskidzie

Napisano 05 lipca 2017 - 19:11

Mozliwe jednak roota nie zamierzam robic a aplikacje z google play... hmmm nie wiem czy cos bede sciagal w ogole...

To po co Ci android. Bez roota jakoś da się przeżyć ale bez aplikacji ze sklepu?

iPhone 11

#320 Adek 22

Adek 22
  • 227 postów
  • SkądKraków

Napisano 05 lipca 2017 - 19:16

Nie no to jak lecisz na Andku bez Roota to sorry ale Twoje biadolenie na temat iOS nie ma żadnego sensu :) Jedyny plus Andka to Root każdego nowego systemu i to by było na tyle :rolleyes:

• 6c1fb0760d lubi to

:ph34r:  ...:::iPhone 6s Plus 128GB Gold:::... :ph34r:

#321 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 05 lipca 2017 - 19:43

Jest mi niezbedne nagrywanie rozmow.. na xiaomi mam to w standardzie. Uzywam tego od czasow nokii n95 i w sumie to mi wystarcza. Reszte mi potrzebna tez ma w standardzie.

#322 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 lipca 2017 - 19:48

Sorry, że się wtrącę. Nie uważacie, że temat dotyczy czegoś innego? Wydaje mi się, że nie androida i jakiś tam xiaomi i innych wynalazków ;)

• 6c1fb0760d lubi to

iPhone 12 mini 

#323 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 05 lipca 2017 - 20:29

Przed sprzedaza chce wyzerowac telefon- zeby wrocic do oficjalnego softu to musze najpierw wgrac bete 10.3.3 a potem 10.3.2??

#324 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 lipca 2017 - 20:57

Zrób restore przez iTunes i po kłopocie.

iPhone 12 mini 

#325 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 05 lipca 2017 - 22:47

Przed sprzedaza chce wyzerowac telefon- zeby wrocic do oficjalnego softu to musze najpierw wgrac bete 10.3.3 a potem 10.3.2??

Zrób restore przez iTunes i po kłopocie.

Apple oficjalnie zaleca jednak Twoją, @Bigkaban, strategię,
http://imgur.com/P6vX6us
o czym mogę zaświadczyć ilością powielonych tematów w dziale Kosz.

A nota bene, to rzeczywiście temat o becie iOS 11, a nie nagrywarkach, Androidach, rootach i jailbreakach, bo się rozhasaliście, jakby tu moderatorów nie było. Nie dajcie się zwieść – są i czyhają. :)

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych