Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Tworzenie wspomnień z własną muzyką

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 tomoszka

tomoszka
  • 13 posts

Posted 18 April 2017 - 20:46

Witam, mam problem ze stworzeniem wspomnień z własną muzyką.

Początkowo nie miałem darmowej subskrybcji apple music, i w trakcie tworzenia wspomnień możliwość dodania własnej muzyki była "szara"/niekatywna. Zalogowałem się na bezpłatną subskrybcję i możliwość się odblokowała, jednak nie mogę dodać żadnej muzyki/piosenki. Ściągam do biblioteki apple music jakieś piosenki, po czym robię im download (z chmurką) i mam je na iphone.Edytor wspomnień jednak tego nie widzi...

czy ktoś się spotkał z tym ograniczeniem softu?

dziękuję za wskazówki

#2 tomciar

tomciar
  • 175 posts

Posted 19 April 2017 - 19:14

Hmm a ja nie mam subskrypcji Apple music i moge bez problemu do wspomnien ustawic muzykę którą mam w iPhone, wgrywaną z iTunes.

#3 tomoszka

tomoszka
  • 13 posts

Posted 20 April 2017 - 09:49

dziwna sprawa, próbuję dodać utwór po przez apple music (z ich serwerów) i nie działa.

Dziś spróbuję ściągnąć utwór na iphone przez itunes w trybie offline - może to pomoże. Czy pliki audio muszą być w jakimś konkretnym formacie przy synchroniacji z itunes?

#4 tomoszka

tomoszka
  • 13 posts

Posted 21 April 2017 - 09:31

Hmm a ja nie mam subskrypcji Apple music i moge bez problemu do wspomnien ustawic muzykę którą mam w iPhone, wgrywaną z iTunes.

z ciekawości jak wgrywasz muzykę własną w ios10. wstyd się przyznać ale nie działa mi to. po dodaniu biblioteki z utworem i synchronizacji nic nie przerzuca się do iphone...

apple music ogranicza to? niestety po 6 latach niekorzystania z itunes wychodzą braki ;) ale i wiem dla czego nie znoszę tego nieintuicyjnego oprogramowania

#5 tomciar

tomciar
  • 175 posts

Posted 21 April 2017 - 20:16

Nie no Apple music nie ma z tym nic wspolnego. Mam w bibliotece iTunes pare utworów. Podpinam iPhone (przy pierwszym podpieciu zaznaczylem na nim aby synchronizowal cala biblioteke muzyki) klikam synchronizuj i po chwili cala muzyka z iTunes jest na iPhone.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users