Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Drukarka Samsung - brak na liście sterowników.

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Tomeszek

Tomeszek
  • 252 posts
  • SkądPoznań

Posted 05 April 2017 - 12:37

witam

mam laser samsunga ml1675 i problem taki, że nie ma do niej, ani do żadnego innego samsunga sterowników...

nie mam pojęcia jak zaktualizować liste sterowników? 

gdy próbuje na sterownika od hp np to drukarka na chwile startuje, coś tam miga że zbiera informacje i na tym koniec.

jest jakieś wyjście czy przez naszego cudownego apple'a jestem zmuszony kupić nową drukarke  :lol:  :lol:  :lol:

Edited by Tomeszek, 05 April 2017 - 12:37.

#2 producent

producent
  • 263 posts

Posted 05 April 2017 - 12:45

Myślałem że to trudniejszy problem ale nie, wystarczyło wejść na stronę producenta:
Z7SEE6c.png

#3 Tomeszek

Tomeszek
  • 252 posts
  • SkądPoznań

Posted 05 April 2017 - 12:49

to jeszcze sproboj ktoreś z tego pobrać i odpalić...

data sterowników to 2012 wiec raczej sierry jeszcze nie było :lol:

Edited by Tomeszek, 05 April 2017 - 12:50.

#4 producent

producent
  • 263 posts

Posted 05 April 2017 - 13:10

witam

mam laser samsunga ml1675 i problem taki, że nie ma do niej, ani do żadnego innego samsunga sterowników

Podałeś informację że sterowników nie ma wcale. Z krótkiego researchu wynika że raczej nie podrukujesz z maca. Może na jakiś specjalistycznych forach znajdziesz alternatywny sterownik który zadziała. 

#5 Tomeszek

Tomeszek
  • 252 posts
  • SkądPoznań

Posted 05 April 2017 - 13:15

bo nie ma, zrozumiałeś treść tematu(w zasadzie powiedzieć to powinno dział w ktorym temat zamieściłem)? na SIERRĘ nie ma żadnych sterowników samsunga, może od innego modelu by działał ale nie ma nic na liście sterowników w ustawieniach a ja nie wiem czy jest możliwość skądkolwiek wziąć ten sterownik...

czyli tak jak myślałem, doopa, boski apple.

Edited by Tomeszek, 05 April 2017 - 13:16.

#6 Najrad

Najrad
  • 42 posts

Posted 06 April 2017 - 07:41

używam Samsunga ML1520 na 10.12.4 przy pomocy alternatywnego sterownika Splix w wersji 1. U mnie działa, choć czasem trzeba powtórzyć polecenie drukowania, bo za pierwszym razem nie zatrybi :)  Niemniej działa i drukować można.

#7 Tomeszek

Tomeszek
  • 252 posts
  • SkądPoznań

Posted 10 April 2017 - 10:36

dzieki za rade ale ja tego nawet nie moge zainstalować u siebie... wygooglowalem dwie wersje i żadna nie jest kompatybilna z systemem (tak pisze) więc już troche sie poddaje...

edit: sterowniki mam tylko nie ma mojego modelu i musze wybrac inny pod którym bedzie działała,narazie drukuje tylko info, że sterownik nie kompatybilny

Edited by Tomeszek, 10 April 2017 - 11:07.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users