Zrobilem upgrade iPhone do 1.1.3 - dorzucilem SummerBoard i swoj temat. iPhone jest po polsku i po ustawieniu tematu - mam dwie ikonki defaultowe - wlasnie Pogodę i Zdjęcia.
W katalogu Applications/Weather podmienilem icon.png na moja ikonke i niestety nie pomoglo. Zaś ze zdjęciami jest ten problem że nazwa zawiera polski znak i wlozenie ikonki o nazwie Zdjęcia do katalogu z tematem nie pomaga. Nie udalo mi sie znalezc katalogu z programem Zdjęcia - bo bym w polskim tlumaczeniu podmienil Zdjęcia na Zdjecia i to by mi rozwiazalo problem.
Czego potrzebuje? Infa jak podmienic ikonke pogody mimo podmianki deafultowej (w katalogu z tematem mam ikonke o nazwie Pogoda i to nie pomoglo) i gdzie siedzi aplikacja do przegladania zdjęć?

Ikonki Pogody i Zdjęć w 1.1.3
Rozpoczęty przez
heavenly
, 09 lut 2008 21:46
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 lutego 2008 - 21:46
Napisano 09 lutego 2008 - 22:46
no więc tak
ikonkę pogody musisz nazwać SBWeatherCelsius.png i wgrać do katalogu system/library/coreservices/springboard.app
a co do zdjęć - ikonkę nazywasz icon-Photos.png i wrzucasz do katalogu /Applications/MobileSlideShow.app
i już
Napisano 09 lutego 2008 - 23:05
Niech Ci to bozia w dzieciach wynagrodzi dobry czlowieku;-) Niestety nie moge dac Ci kolejnego punktu autorytetu - musisz poczekac;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych