Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PROBLEM Z GŁOŚNIKIEM ?? HELP !!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 e-marketing

e-marketing
  • 580 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 06 lutego 2008 - 13:08

[Witam , mam problem z telefonem z 42 tyg. do przedwczoraj działał sobie b. ładnie. od wczoraj , przesłał wydawać z siebie dżwięki ( nie ma dzwieków klawiszy , slizgacza). jak ktoś zadzwoni jest tylko wibra. nie słychać rozmówcy, i 2 osoba nie słyszy też rozmowy. jak sie włączy głośnik - tryb głośnomówiący jest OK - słychać w dwie strony.. dzwonki w telefonie sa, próbowałem mu wgrać każdą wersje softu. od 1.0.2 do 1.1.3 i nic nie pomaga. może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ??

#2 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 06 lutego 2008 - 13:16

Było już coś takiego na forum ("Nie słychać rozmówcy"), poszukaj.

#3 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 06 lutego 2008 - 13:16

Spróbuj włożyć i wyjąć słuchawki iPhona kilka razy. Niektórzy userzy raportują taki bug, że iPhone myśli, że ma zapodane słuchawki i dla tego jest "muted".

Jeśli to nie pomoże, to będziesz musiał wyczyścić slot słuchawkowy.

Tu masz pokazane jak to zrobić...

Luckow Design Studios - Fix for iPhone Earphone Bug

(jeśli pomogłem, to wiesz co robić...)
  • e-marketing lubi to

#4 e-marketing

e-marketing
  • 580 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 06 lutego 2008 - 14:32

pomogło ale połowicznie dzwieki z głośnika są o 40 % cichsze niż być powinny . ale da sie chociaż porozmawiać normalnie.

#5 czesiek000

czesiek000
  • 7 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 20:12

glosnik nie dziala witam wszystkich, przeczytalem w/w rady i nic glosnik w telefonie nie dziala. zaczelo sie od zciszenia potem bylo brzeczenie a potem cisza, rozmowca mnie slyszy ja nie. jak podlacze sluchawki wszystko ok, jak wlacze glosnomowiacy ok ale jak potem przechdze na zwykla rozmowe cisza w glosniku. nie wiem co robic moze ktos zna jakis servis ?

#6 RaDzIoL

RaDzIoL
  • 2 postów

Napisano 03 kwietnia 2008 - 16:37

Mi pomogło jak kilka razy walnąłem iPhona po pleckach...

#7 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 kwietnia 2008 - 16:43

Dziwne to wszystko. Sposób z wkładaniem i wyjmowaniem słuchawek to jeszcze da się zrozumieć, ale "walenie po pleckach"? Niewytłumaczalne...

#8 Kark17

Kark17
  • 8 postów
  • SkądImprezowania

Napisano 03 kwietnia 2008 - 18:26

Mam ten sam problem, ani przez sluchawki ani z glosnika nie idzie dzwiek :/

#9 RaDzIoL

RaDzIoL
  • 2 postów

Napisano 03 kwietnia 2008 - 22:10

Podczas rozmowy nie słyszę rozmówcy, natomiast kiedy puknę w tył iPhona momentami z powrotem dźwięk powraca. Kilka minut pogadam ( dźwięk jest charczący) i znowu cisza w słuchawce... Podłączałem słuchawki i przez słuchawki słychać normalnie, tak samo w trybie głośnomówiącym. Myślę, że coś nie styka w środku przy głośniku... Ma ktoś jakiś sposób ? ( kombinowałem już z restore i wkładaniem i wyciąganie słuchawek... dalej lipa! ) moje gg: 3321305

#10 greatbelow

greatbelow
  • 362 postów
  • SkądPolska

Napisano 11 kwietnia 2008 - 20:28

właśnie coś takiego mnie spotkało... :( nic nie pomaga, kiedyś raz juz mialem coś takiego i pomógł zwykły restart... rozmowcy nie slysze, on mnie tak :( restart ustawień iPhone'a pomógł. :) ufff

#11 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 11 kwietnia 2008 - 21:03

Kiedyś miałem też coś takiego, pomogło odinstalowanie jakiegoś programu, który zainstalowałem "chwilę" wcześniej - wybaczcie, ale nie pamiętam jaki to był program :confused: ...w moim przypadku pomogło :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych