Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Rozkład jazdy MPK Poznań

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 claesoup

claesoup
  • 63 posts

Posted 05 February 2008 - 13:56

Widziałem w installerze aplikacje Transit, która umożliwia wyszukiwanie połączeń autobusowych i nie tylko w Singapurze. Jest może coś podobnego u nas. Wcześniej używałem Ginger, ale on jest w javie, której iphone nie obsługuje... Chyba że coś się zmieniło ;) Jakby co dajcie znać czy jest taka aplikacja na IPhone. Chodzi o to by działała offline, bo inaczej to można sobie wejsc na strone mpk i poszukac, ale to nie sztuka przecież ;]

#2 iFisher

iFisher
  • 19 posts
  • SkądPoznan/Las Vegas/Lake Tahoe

Posted 06 February 2008 - 01:25

Mam dokladnie ten sam problem z rozkladem jazdy mpk w poznaniu. Poczukuje jakiegokolwiek programu ktory mogl by mi pomoc... moze ktos cos wie na ten temat??
claesoup nie jestes sam , jest nas dwoch , a i moze bedzie nas wiecej , to i wtedy moze ktos nam pomoze ;) Pozdro

#3 home theatre

home theatre
  • 91 posts

Posted 06 February 2008 - 03:06

O to i ja się przyłączam do prośby. Aplikacja rozkładu jazdy autobusów istnieje Rozkład jazdy w komórce - wap - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TRANSKOM sp. z o.o. są bodajże z rozszerzeniem .jar i *.jad, jest tutaj jakaś szczwana bestia która potrafiła by ją dostosować do iphona ? :D

Pozdrawiam

#4 sawindel

sawindel
  • 112 posts

Posted 06 February 2008 - 13:02

Podpisuję się pod petycją do "Szacownej bestii". :)

#5 M4v3R

M4v3R
  • 2043 posts
  • Skąd/usr/pl/Konin

Posted 06 February 2008 - 13:19

@home theatre - podana strona to strona w formacie WAP, a nie Java ;).

#6 home theatre

home theatre
  • 91 posts

Posted 06 February 2008 - 19:21

łe jezu.... czepiasz się szczegółów.....:)
PasjaGSM.pl › Ginger - Download - Poznań - Ginger tu sa aplikacje w wyrzej wyminionych formatach.

#7 rav03

rav03
  • 20 posts

Posted 06 February 2008 - 19:23

Rozkład Jazdy
tutaj sa rozklady jazdy tylko nie wiem czy na iphone to pasuje

#8 eR

eR
  • 971 posts
  • SkądEuropa

Posted 08 April 2008 - 12:01

Teoretycznym rozwiazaniem jest Apache i zapisywanie stron z rozkladami jazdy w telefonie. Mozna jeszcze skopiowac rozklad jazdy najczesciej uzywanych lini autobusowych i wyslac do siebie e-mail'em w formacie np. excela... pozniej pobrac listy i przegladac rozklad z poziomu poczty.

#9 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 08 April 2008 - 13:37

Przydał by się taki komórkowy Ginger na IPhone'a i iPoda Touch;) Podpisuje się w liście oczekujących/chętnych ;)

#10 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 27 April 2008 - 09:49

Coś się rusza w sprawie Gingera? ;) Chętnie pomogę w różnych kwestiach, np graficznych. Na programowaniu niestety się nie znam. ;) Pozdrawiam

#11 michal.malecki

michal.malecki
  • 1 posts

Posted 21 January 2009 - 21:51

Ginger jest dostepna na iPhone:
[url=http://news.pasjagsm.pl/rozklad-jazdy-komunikacji-miejskiej-w-iphone-5387.html]PasjaGSM.pl › News - Rozkład jazdy komunikacji miejskiej w iPhone[/url]

Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users