Odbarwienia na obudowie iPhone 7 Plus

Najlepsza odpowiedź nie_lubie_jablek , 05 marca 2017 - 13:34
Problem znany od dawna i nie tylko 7-mki czy nawet iPhone w szklanych samsungach też jest ten problem - pod etui zbiera się syf etui minimalnie pracuje i się wycierają plamy. Wygląda to tak jakby można było to doczyścić ale nie schodzi. W szczególności dobrze to widać na etui z wycięciem na logo Apple - po jakimś czasie mamy wyryty okrąg na obudowie.
Przejdź do postu
Napisano 05 marca 2017 - 12:23
Pozdrawiam
Napisano 05 marca 2017 - 12:34
Kupić nowy telefon. To są rysy od tego syfu co się pod etui zbiera - na przyszłość naklejać folię i na folię etui to się tylko folia porysuje.
Napisano 05 marca 2017 - 12:43
ale to byłyby raczej jakie kreski a nie taki idealnie praktycznie okrągłe kroki i jak się im tak przyjrzę to nie wyglada to tak jakby to były rysyKupić nowy telefon. To są rysy od tego syfu co się pod etui zbiera - na przyszłość naklejać folię i na folię etui to się tylko folia porysuje.
Napisano 05 marca 2017 - 13:00
Ja mam to samo. Kropeczki są minimalne, ale pod światło je widać. W żadnym innym modelu tego nie miałem tylko w czarnej wersji. Mam chęć zamienić na srebrny.
Napisano 05 marca 2017 - 13:02
Też masz kolor czarny mat?Ja mam to samo. Kropeczki są minimalne, ale pod światło je widać. W żadnym innym modelu tego nie miałem tylko w czarnej wersji. Mam chęć zamienić na srebrny.
Napisano 05 marca 2017 - 13:03
Tak tylko, że model mniejszy
Użytkownik krzysztofsds edytował ten post 05 marca 2017 - 13:03
Napisano 05 marca 2017 - 13:03
To urzadzenie, ktorego sie uzywa. Nigdy nie zabezpieczysz w 100 procentach tego, bo i nie ma takiej potrzebny. No chyba, ze chcesz miec ciagle telefon w stanie fabrycznym, to do gabloty i na szafke. Na Twoim miejscu nie szukalbym problemu, tam gdzie go nie ma
Napisano 05 marca 2017 - 13:05
Moim zdaniem jest problem. Poprzednie modele używałem tak samo w etui i nie ma było na nim żadnych kropeczek..
Napisano 05 marca 2017 - 13:07
Wczensyej to niebyły problem tylko akurat ten telefon chce sprzedać jak najlepiej a takie coś raczej mocno zbije cenę.To urzadzenie, ktorego sie uzywa. Nigdy nie zabezpieczysz w 100 procentach tego, bo i nie ma takiej potrzebny. No chyba, ze chcesz miec ciagle telefon w stanie fabrycznym, to do gabloty i na szafke. Na Twoim miejscu nie szukalbym problemu, tam gdzie go nie ma
Napisano 05 marca 2017 - 13:18
To tylko telefon, no już nie popadajmy w paranoje, użytkuje się sprzęt i tyle, nie przeszkadza to w użytkowaniu...Masakra, ludzie kupują zamiast używać tak jak chcę to chuchają dmuchają żeby jak najlepiej sprzedać...Kupujecie rzeczy z myślą, żeby sprzedać, a nie używać...
Telefon jest dla mnie, chronię go odpowiednio ale czasami noszę bez etui, bo to mój sprzęt i nie myślę o tym, że uważam na niego, żeby sprzedać komuś o parę złotych drożej...
- Najwyzszy lubi to
MacBook Pro (2019) | Intel Core i5 8 generacji Quad-Core TurboBoost do 3.9GHZ | 8GB 2133MHZ | Iris Pro 645 1536MB | iPhone XS Max 64GB Gold | Apple Watch Series 5 44mm Silver | AirPods Pro
Napisano 05 marca 2017 - 13:21
Przypuszczam że telefon noszony bez żadnego etui byłby teraz w lepszym stanie niż jest po noszeniu w etui ochronnym. Nic już z tym nie zrobisz.
Napisano 05 marca 2017 - 13:28
Napisano 05 marca 2017 - 13:34 Najlepsza odpowiedź
Problem znany od dawna i nie tylko 7-mki czy nawet iPhone w szklanych samsungach też jest ten problem - pod etui zbiera się syf etui minimalnie pracuje i się wycierają plamy. Wygląda to tak jakby można było to doczyścić ale nie schodzi. W szczególności dobrze to widać na etui z wycięciem na logo Apple - po jakimś czasie mamy wyryty okrąg na obudowie.
- macsupport lubi to
Napisano 05 marca 2017 - 13:58
dookoła aparatu tez jest takie coś podobnego tylko jak się to wytrze mocno to schodziProblem znany od dawna i nie tylko 7-mki czy nawet iPhone w szklanych samsungach też jest ten problem - pod etui zbiera się syf etui minimalnie pracuje i się wycierają plamy. Wygląda to tak jakby można było to doczyścić ale nie schodzi. W szczególności dobrze to widać na etui z wycięciem na logo Apple - po jakimś czasie mamy wyryty okrąg na obudowie.
Napisano 05 marca 2017 - 14:05
To tylko telefon, no już nie popadajmy w paranoje, użytkuje się sprzęt i tyle, nie przeszkadza to w użytkowaniu...Masakra, ludzie kupują zamiast używać tak jak chcę to chuchają dmuchają żeby jak najlepiej sprzedać...Kupujecie rzeczy z myślą, żeby sprzedać, a nie używać...
Telefon jest dla mnie, chronię go odpowiednio ale czasami noszę bez etui, bo to mój sprzęt i nie myślę o tym, że uważam na niego, żeby sprzedać komuś o parę złotych drożej...
Czytasz mi w myslach
Napisano 05 marca 2017 - 14:23
z każdym wcześniejszym mogłem tak samo się obchodziłem jak Ty bo zawsze komuś go dałem to bylo i obojętne w jakim stanie był ale ze teraz mam plusa to nikt takiego dużego telefonu nie chce Wiec postanowiłam się z nim tak obchodzić żeby jak najlepiej go sprzedać i jak najmniej dołożyć do tegorocznego iPhone 7s/8/XTo tylko telefon, no już nie popadajmy w paranoje, użytkuje się sprzęt i tyle, nie przeszkadza to w użytkowaniu...Masakra, ludzie kupują zamiast używać tak jak chcę to chuchają dmuchają żeby jak najlepiej sprzedać...Kupujecie rzeczy z myślą, żeby sprzedać, a nie używać...
Napisano 05 marca 2017 - 15:25
Czyli w sumie wychodzi lepiej nosić bez etui, chociaż na twitterze widziałem gościa, który nosił bez etui to mu się ameylnium wycierało. Tak źle i tak nie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych