Glupia sprawa. Upgradowalem kompa rodziny (starutenki iMac Indigo, z 10.2.6 do 10.2.8). Potem poszedl upgrade QuickTime i Javy.
Po tych operacjach jest OK, poza Firefoxem. Wiesza sie na niektorych stronach, gdzie wpisuje sie text w jakies pola (np haslo na tlen.pl, wyszukiwarka na forum itp). Firefox pada od razu, po wpisaniu w pole textowe chociazby jednego znaku. Co to za cholera?
z gory dziekuje za pomoc
pozdr
Firefox 1.5 wykrzacza sie przy wpisywaniu w pola textowe
Started by
Ruczaj
, 05 Mar 2006 12:44
2 replies to this topic
Posted 05 March 2006 - 12:44
Posted 05 March 2006 - 20:04
Miałem podobny problem po 10.2.8. Z tym że mi wywalał się po wpisaniu i wtedy gdy chciałem wykasować backspacem i firefox proponował autofillem (chyba się to tak nazywa...??? :? )
Pogrzebałem w preferencjach i wyłączyłem proponowanie przez firefoxa wypełnienia no i ale to raz działało a czasami i tak się wywalał więc przestałem używać klawisza backspace
Nie wiedzieć czemu Safari w Jaguarze wykladało mi się przy wczytywaniu stron www
Szukałem rozwiązania po necie ale odpowiedzi nie znalazłem.Na szczeście przeszedłem na 10.3.9...no i safari 1.3.
Pozdro
Posted 06 March 2006 - 21:20
Witam zioma z fyrtla, tej!
Sprawdzalem w forach:problem wystepuje tylko na Maku i byl wielokrotnie zglaszany na forum Mozilli, ale nie bylo odpowiedzi. Dzialalem tak na czuja, wykasowalem zapamietane formularze i zblokowalem skrypty jawowskie (problem pojawil sie natychmiast po upgradzie Javy). Poki co, wszystko dziala dobrze.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users