Błąd 06
Napisano 01 lutego 2008 - 00:38
Mam iphona który jest or. 1.1.2. U.S. no i według pewnego tutka iPhone - Kompendium Wiedzy
starałem się odblokować tel .. najpierw do 1.1.1.. czary mary jest działa .. mam Itouch-a wszystko śmiga .. super .. przechodzę do kolejnego etapu 1.1.2 i nagle bach pojawił się opis,, nie udało się odtworzyć ustawień fabrycznych iphone wystąpił nieznany błąd (6 ) oco chodzi .. hm a ni restart twardy ani i brickr nie pomaga …oco komon .. może ktoś mi wyjaśnić ? wytłumaczyć ?
POMÓC ? BŁAGAM !!!
I JESZCZE JEDNO PYTANIE CO JEST JEŚLI w czasie aktualizacji z 1.1.1. do 1.1.2 wypnie się iphone? Czy tylko kosz ratuje ?
Napisano 01 lutego 2008 - 08:53
Napisano 01 lutego 2008 - 09:00
Napisano 01 lutego 2008 - 09:09
I JESZCZE JEDNO PYTANIE CO JEST JEŚLI w czasie aktualizacji z 1.1.1. do 1.1.2 wypnie się iphone? Czy tylko kosz ratuje ?
tego nie zauważyłem, więc nie odpowiem Ci na to jednoznacznie, jedynie przytoczę jedną moją historię,
zrobiłem 1.1.1, odblokowałem, oktoprep i robie update do 1.1.2
podczas wgrywaniu sotu pasek zatrzymał się na 3/4 postępu i stanął, czekałem godzinę a i już myślałem że po iPhonie, wcisnąłem ctrl+alt+del zamknąłem iTunes i odłączyłem od usb iPhone [nie restartowałem go], o dziwno iPhone spokojnie przełączył się w tryb DFU [ponownie pokazała się ikona iT i kabelek], kolejne kroki czyli ponowne restore do 1.1.1 itd poszły bez problemu
jakby co zachowaj zimną krew

Napisano 01 lutego 2008 - 12:17
Napisano 01 lutego 2008 - 13:08
Panowie dało rade dzięki za Pomoc ( poszło na innym kompie ) i za Podtrzymanie na duchu .. śmiga mi już iphone 1.1.2. + niestety Nextsim ;-)
lecą ludziki
Pzdr
do zobaczenia na urodzinach MyApple stawiam wielkie Piwqo za pomoc
a w jakim mieście ? [PW

zamykam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych