Czy iPhone ma silny wibracje? Np. SMS
Napisano 31 stycznia 2008 - 16:15
Napisano 31 stycznia 2008 - 16:39
Tutaj jest opisane jak to można zrobić oraz poniżej jak wygląda sms jak się go dostanie:
http://www.myapple.p...-ilosc-moc.html
Najpierw przysłany SMS wyświetla się tak jak jet to przedstawione na poniższym obrazku, potem można wejść do SMS'ów i tam go przeczytać.
Napisano 31 stycznia 2008 - 17:31
Witam!
Pytanie. Czy iPhone ma silny wibracje przykład odebrany SMS?
Czy iPhone wyswietla odebrane SMS - jak podobne do Nokii, SE i innych?
Dlaczego pytac? Bo jestem slaboslyszaca.
Pozdrawiam!
hmmm cóż, ciężko określić 'silną wibrację', co prawda można ją wyregulować jednak tak ja zaznaczylem w tutku nie testowałem tego i nie wiem jakie są rezultaty [siła a co najważniejsze czy to bezpieczne], co do dźwięków nie ma problemu bo można sobie ręcznie naprwdę mocno wyregulować siłę głosu
wracając proponował bym wydłużyć wibrację do np 10sekun
Napisano 31 stycznia 2008 - 23:01
Napisano 01 lutego 2008 - 09:38
innym rozwiązaniem jest programik SMSNotify z pod instalera. telefon wibruje co 15sek jeśli masz nie czytanego sms.
Ale tylko wtedy gdy masz odblokowany i znajdujesz się w springboardzie, czyli gdy telefon jest zablokowany to wtedy niedziała, więc to raczej żadne rozwiązanie.
Napisano 01 lutego 2008 - 22:11
Ale tylko wtedy gdy masz odblokowany i znajdujesz się w springboardzie, czyli gdy telefon jest zablokowany to wtedy niedziała, więc to raczej żadne rozwiązanie.
nie musi być odblokowany i nie musi być w springu. dostajesz sms i masz 3 wibracje co 15 sek. więc jakieś rozwiązanie jednak jest.
Napisano 02 lutego 2008 - 00:12
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych