Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy iPhone ma silny wibracje? Np. SMS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zwickau

Zwickau
  • 817 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 stycznia 2008 - 16:15

Witam! Pytanie. Czy iPhone ma silny wibracje przykład odebrany SMS? Czy iPhone wyswietla odebrane SMS - jak podobne do Nokii, SE i innych? Dlaczego pytac? Bo jestem slaboslyszaca. Pozdrawiam!

#2 sonicgt

sonicgt
  • 1 321 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 16:39

Witam, jeżeli chodzi o SMS'y to można zwiększyć ilość wibracji oraz czas ich trwania gdyż standardowo jest tylko 1-na krótka wibracja a SMS pojawia się odrazu na wyświetlaczu.

Tutaj jest opisane jak to można zrobić oraz poniżej jak wygląda sms jak się go dostanie:
http://www.myapple.p...-ilosc-moc.html

Najpierw przysłany SMS wyświetla się tak jak jet to przedstawione na poniższym obrazku, potem można wejść do SMS'ów i tam go przeczytać.

#3 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 17:31

Witam!

Pytanie. Czy iPhone ma silny wibracje przykład odebrany SMS?

Czy iPhone wyswietla odebrane SMS - jak podobne do Nokii, SE i innych?

Dlaczego pytac? Bo jestem slaboslyszaca.

Pozdrawiam!

hmmm cóż, ciężko określić 'silną wibrację', co prawda można ją wyregulować jednak tak ja zaznaczylem w tutku nie testowałem tego i nie wiem jakie są rezultaty [siła a co najważniejsze czy to bezpieczne], co do dźwięków nie ma problemu bo można sobie ręcznie naprwdę mocno wyregulować siłę głosu

wracając proponował bym wydłużyć wibrację do np 10sekun

#4 Perihelion

Perihelion
  • 64 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 23:01

innym rozwiązaniem jest programik SMSNotify z pod instalera. telefon wibruje co 15sek jeśli masz nie czytanego sms.

#5 sonicgt

sonicgt
  • 1 321 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 09:38

innym rozwiązaniem jest programik SMSNotify z pod instalera. telefon wibruje co 15sek jeśli masz nie czytanego sms.

Ale tylko wtedy gdy masz odblokowany i znajdujesz się w springboardzie, czyli gdy telefon jest zablokowany to wtedy niedziała, więc to raczej żadne rozwiązanie.

#6 Perihelion

Perihelion
  • 64 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 22:11

Ale tylko wtedy gdy masz odblokowany i znajdujesz się w springboardzie, czyli gdy telefon jest zablokowany to wtedy niedziała, więc to raczej żadne rozwiązanie.

nie musi być odblokowany i nie musi być w springu. dostajesz sms i masz 3 wibracje co 15 sek. więc jakieś rozwiązanie jednak jest.

#7 sonicgt

sonicgt
  • 1 321 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 00:12

Widocznie już jest nowsza wersja, którą dopracowali.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych