Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

znajomi na Last.fm

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 woocash

woocash
  • 1 627 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 23:35

Czy jest jakiś sposób, żeby przeszukiwać baze uzytkowników na last.fm i znaleźć swoich znajomych? Jedyny sposób jaki znalazłem to zaproszenie znajomych przez email, a tego nie chcę, bo wiem, że oni już są na last.fm

#2 mattek

mattek
  • 391 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 stycznia 2008 - 00:34

Jak klikniesz w menu Users, po lewej stronie pojawi Ci sie Advanced User Finder. Mozesz szukac wg paru kryteriow.
  • woocash lubi to

#3 woocash

woocash
  • 1 627 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 01:09

Dzięki - dałbym sobie głowe uciąć, że wcześniej tego tam nie było :-) UPDATE: W wersji polskiej tuż po zalogowaniu się nie mam tego okienka, dopiero jak zmienię język na EN i z powrotem na PL - pokazuje się... Ale tak czy siak + wędruje do ciebie

#4 mattek

mattek
  • 391 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 stycznia 2008 - 01:24

no to fajnie, ze dziala. mozesz tez mnie dodac do znajomych, bo w sumie nie mam wielu (na last.fm) ;)

#5 woocash

woocash
  • 1 627 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 17:30

Aaaa i jeszcze jedno pytanie: dodaję sporo utworów jako ulubione, wykupiłem subskrypcję i moge ich teraz słuchać (piękna opcja!).

Ale czy jest gdzieś sposób na obejrzenie mojej listy ulubionych i ew. usunięcie z niej jakiego ś utworu? Albo po prostu sprawdzenie czego słucham, jeśli chciałbym potem kupić płytę z moimi ulubionymi wykonawcami? (nie chodzi mi tu o statystyki ze str. głównej)

---- Dodano 02-02-2008 o godzinie 17:31 ----
Jeszcze jedno :-) Czy jest jakiś plugin który odtwarzałby mi teledyski moich ulubionych kawałków?

#6 Jędrys

Jędrys
  • 65 postów
  • SkądGdynia

Napisano 03 lutego 2008 - 17:15

Ale czy jest gdzieś sposób na obejrzenie mojej listy ulubionych i ew. usunięcie z niej jakiego ś utworu? Albo po prostu sprawdzenie czego słucham, jeśli chciałbym potem kupić płytę z moimi ulubionymi wykonawcami? (nie chodzi mi tu o statystyki ze str. głównej)

Nie da się :-( Możesz wyświetlić tylko listę ostatnich 10 ukochanych i 10 zabanowanych utworów.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych