Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Lego Star Wars II - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 brzoza

brzoza
  • 207 postów
  • Skądokolice Bydgoszczy

Napisano 30 stycznia 2008 - 23:18

Pomocy. Zainstalowałem Lego Star Wars. Wszystko ładnie pięknie. Instalacja się zakończyła. Włączam grę i pojawia się*problem. Czy ktoś spotkał się z czymś takim i jak to rozwiązać:confused: Z góry dziękuje.

#2 racuchy

racuchy
  • 673 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 00:11

Nie spotkał się. Rozejrzyj się za jakimś patchem

#3 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 00:15

Przywileje i plik preferencyjny.

#4 brzoza

brzoza
  • 207 postów
  • Skądokolice Bydgoszczy

Napisano 31 stycznia 2008 - 13:15

Sprawdzałem nie ma żadnego patcha. Przywileje sprawdziłem i naprawiłem. Witos byś mugł to rozszerzyć o plikach preferencyjnych. Nie wiem jak to zrobić. Jeszcze nie miałem takiego problemu.

#5 brzoza

brzoza
  • 207 postów
  • Skądokolice Bydgoszczy

Napisano 03 lutego 2008 - 15:49

Czemu nikt nieodpowiada:confused: :-(

#6 kiciula

kiciula
  • 20 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 lutego 2009 - 18:08

odświeżam wątek :) zainstalowalam dziecku, gra nie działa pojawia się tylko komunikat "program Lego Star Wars II" nieoczekiwanie zakończył pracę" prawdopodobnie dlatego, że mam leo a to gra chyba z czasów tigera czy możecie mi pomóc, zanim dziecko mnie zamęczy? oczywiście nie wiem nawet co to patch :(

#7 DanielF

DanielF
  • 5 764 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 08 lutego 2009 - 19:04

Ustaw angielski na 1 miejscu i zaloguj się ponownie czasami gry nie chcą działać na polskim interfejsie patch to aktualizacja gry zwykle umieszczon ana stronie producenta grę uruchamiasz na imaku czy macbooku - wiele gier nie działa na zintegrowanej grafice macbooka -sprawdź wymagania gry

#8 kiciula

kiciula
  • 20 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 lutego 2009 - 20:25

DZIĘKUJĘ! :)) zadziałało! aktualizacji szukalam wcześniej, nie ma - tylko nie wiedzialam, że to się patch nazywa.... teraz będę mądrzejsza dziecko szczęśliwe, gra hula

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych