Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Problem z jednoczesnym u偶ywaniem spotify i yanosika

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mstanko

mstanko
  • 469 post贸w
  • Sk膮dW膮growiec

Napisano 28 lutego 2017 - 12:34

Witam! Mam nast臋puj膮cy problem na moim iPhonie. Wyst臋powa艂 on i na 5s z iOS 9.3.5, kt贸rego mia艂em z rok temu jak i na obecnym SE z iOS 10.2.1.

Chcia艂bym jad膮c samochodem m贸c jednocze艣nie s艂ucha膰 muzyki przez AUX z odpalonego w tle spotify jak i korzysta膰 z yanosika. W androidzie taka kombinacja nie stanowi 偶adnego problemu, a iOS-a. podobno taki genialny system, widz臋 to przerasta. W czym rzecz: wsiadam do auta, odpala muzyk臋 ze spotify, kt贸re nast臋nie minimalizuj臋 i w艂膮czam yanosika. W tym momencie muzyka przestaje gra膰 przez wyj艣cie s艂uchawkowe, a zaczyna przez g艂o艣nik telefonu. Musz臋 r臋cznie prze艂膮czy膰 z powrotem na wyj艣cie s艂uchawkowe. D藕wi臋k wraca na radio, ale przyciszony. Musz臋 zrobi膰 pauz臋 i znowu odtwarzanie 偶eby muzyka gra艂a z pe艂n膮 moc膮. Przy podawaniu jakiego艣 komunikatu przez yanosika muzyka si臋 pauzuje albo znowu przycisza i tak zostaje i znowu musz臋 pauzowa膰 i wznawia膰. A jakbym jeszcze chcia艂 do tego wygasi膰 ekran to w og贸le nic nie dzia艂a jak powinno. Strasznie to irytuj膮ce zw艂aszcza w trakcie jazdy. Czy kto艣 ma na to jaki艣 patent? W androidzie w艂膮cza艂em obie aplikacje i si臋 w 偶aden spos贸b nie gryz艂y. Na czas podawania komunikatu spotify si臋 pauzowa艂o po czym samo zaczyna艂o gra膰 dalej i nie wymaga艂o 偶adnej ingerencji. Czy da si臋 na iPhone osi膮gn膮膰 ten sam efekt?

#2 aquatarion

aquatarion
  • 962 post贸w
  • Sk膮dZabrze

Napisano 28 lutego 2017 - 14:13

Bawi艂em si臋 w to samo z iPhonem 7 w aucie ( pr贸bowa艂em chyba wszystkiego, no mo偶e poza jailbreakiem, mo偶e tam co艣 jest co pomo偶e), mia艂em podobne problemy i to jeden z powod贸w dlaczego zmieni艂em Apple na Samsunga :). Tak jak m贸wisz wszystko 艣miga idealnie.

#3 mstanko

mstanko
  • 469 post贸w
  • Sk膮dW膮growiec

Napisano 28 lutego 2017 - 14:55

Z tego samego powodu porzuci艂em rok temu iPhone dla Nexusa, ale teraz wr贸ci艂em i og贸lnie jestem zadowolony, bo telefon w por贸wnaniu do w/w nexusa 艣miga a偶 mi艂o, tylko ten drobiazg...

#4 kkr.kr

kkr.kr
  • 8 post贸w

Napisano 07 marca 2017 - 22:22

tak偶e i mnie wkurza ten problem. Ja sobie poradzi艂em w ten spos贸b: w yanosiku wejd藕 w ustawienia - dzwieki - zaawansowane i zaznacz "automatyczne zamykanie sesji". Troch臋 to pomaga.

• mstanko lubi to

#5 jasiecki

jasiecki
  • 4聽271 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dKonin, Poland

Napisano 08 marca 2017 - 22:01

Yanosik ma du偶e problemy z audio po bt. Poczytajcie ich forum support ma to gdzie艣. Zero odzewu
  • MasterM lubi to

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych