MBPR refurbished-czy warto?
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:49

Napisano 28 stycznia 2008 - 16:02
Napisano 28 stycznia 2008 - 16:13
Napisano 28 stycznia 2008 - 16:15

Napisano 28 stycznia 2008 - 16:20
Ja swojego MBP z refuba kupiłem w Irlandii, zapłaciłem za niego 1350 euro (stary model nie na santarose). Różnił się od nowego tylko tym, że nie miał ładnego, kolorowego pudełka tylko zwykłe szare. Laptopa kupiłem w lipcu zeszłego roku i do tej pory działa znakomicie. Nie zauważyłem żadnych rys ani innych defektów. Też uważam, że zrobiłem interes życia
.
dokładnie tak! do tej pory japa mi się śmieje jak pomyśle jaki interes zrobiłem, każdy refub dostarczany jest w szarym nie orginalnym pudle ja także w takim pudle dostałem swojego i to jedyna różnica jaka istnieje pomiędzy refubem a kupionym sprzętem prosto z półki.
Refub ma jeszcze jedną zaletę! gdy kupujesz z półki nie wiesz czy twój Brand New laptop nie ma wady fabrycznej lub po prostu po miesiącu nie padnie. Refub jest sprawdzany i testowany w serwisie Apple, wiec masz większą pewność, że będzie dobrze działał.
Napisano 28 stycznia 2008 - 18:49
Napisano 28 stycznia 2008 - 19:36
hmm a gdzie dorwac takiego refuba?
nie wiem czy w Polsce jest coś takiego dostępne np w UK Store nazywa się to Special Deals i znajdziesz wszystko pod tym adresem Apple Store for Business - Special Deals
Możesz kupić dzięki takiej promocji iPody, komputery nie tylko laptopy czasami są przeprowadzane fajne promocje na klawiatury itp. warto często zaglądać i sprawdzać co się dzieje, można zaoszczędzić kupę kasy!
Napisano 29 stycznia 2008 - 10:33
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych