Jak obslugiwac klienta torrent na macu?
Rozpoczęty przez
Lolka
, 26 sty 2008 13:58
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 stycznia 2008 - 13:58
Witam,
Mam problem z obsluga np. Biittyrant lub innych klientow torrent na Macu. Prosze o pomoc, mam przeciagnac link do okna, klikac cos czy jak to sie robi? Na Windzie i uTorrent nie stanowilo to zadnego problemu a tu mnie szlak trafia ze nic nie dziala....
prosze o instrukcje dla debila, bo nie umiem sobie poradzic.
////Problem rozwiazany - wynikal z uzywania Opery, na dole jest wyjasnienie

Napisano 26 stycznia 2008 - 14:10
Transmission zainstaluj... Klikniej na plik .torrent i zostanie on dodany do klienta. Jeśli nie, to zaznacz plik, zrób Get Info i ustaw domyślny program dla tego typu plików.
Napisano 26 stycznia 2008 - 14:36
Dzieki ale Transmission akurat nie dziala. pojawia sie blad ze to jest unsupported url pomimo ze to na pewno jest .torrent 
Ja szukam pliczkow na torrenz oraz prywatnch trackerach jak btgigs itp. i Transmission akurat nie dziala do tych plkow.
Mam juz zainstalowanych wszystkich klientow.
Prosze o instrukcje do np. BitTyrant.
Azureus nie da rady w ogole sciagnac z sieci bo przyrywa sie download w polowie...
---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:39 ----
Aha ja probuje od razu ze strony www kliknac w .torret i powinien sie dodac do BitTyranta, ale sie nic nie dzieje. Uzywam Opery i tam mam ustawione zeby Opera uzywala BitTyranta. Wiec niby wszystko oka a nie dziala.
---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:41 ----
Dobra dziala juz
Mialam ustawione zeby Opera pzekazywala link do programu. Trzeba to jednk odznaczyc i wtedy dziala

Ja szukam pliczkow na torrenz oraz prywatnch trackerach jak btgigs itp. i Transmission akurat nie dziala do tych plkow.
Mam juz zainstalowanych wszystkich klientow.
Prosze o instrukcje do np. BitTyrant.
Azureus nie da rady w ogole sciagnac z sieci bo przyrywa sie download w polowie...
---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:39 ----
Aha ja probuje od razu ze strony www kliknac w .torret i powinien sie dodac do BitTyranta, ale sie nic nie dzieje. Uzywam Opery i tam mam ustawione zeby Opera uzywala BitTyranta. Wiec niby wszystko oka a nie dziala.
---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:41 ----
Dobra dziala juz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych