Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak obslugiwac klienta torrent na macu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lolka

Lolka
  • 266 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 26 stycznia 2008 - 13:58

Witam, Mam problem z obsluga np. Biittyrant lub innych klientow torrent na Macu. Prosze o pomoc, mam przeciagnac link do okna, klikac cos czy jak to sie robi? Na Windzie i uTorrent nie stanowilo to zadnego problemu a tu mnie szlak trafia ze nic nie dziala.... prosze o instrukcje dla debila, bo nie umiem sobie poradzic. ////Problem rozwiazany - wynikal z uzywania Opery, na dole jest wyjasnienie :)

#2 Fantazyoosh

Fantazyoosh
  • 209 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 stycznia 2008 - 14:10

Transmission zainstaluj... Klikniej na plik .torrent i zostanie on dodany do klienta. Jeśli nie, to zaznacz plik, zrób Get Info i ustaw domyślny program dla tego typu plików.

#3 Lolka

Lolka
  • 266 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 26 stycznia 2008 - 14:36

Dzieki ale Transmission akurat nie dziala. pojawia sie blad ze to jest unsupported url pomimo ze to na pewno jest .torrent :(
Ja szukam pliczkow na torrenz oraz prywatnch trackerach jak btgigs itp. i Transmission akurat nie dziala do tych plkow.

Mam juz zainstalowanych wszystkich klientow.

Prosze o instrukcje do np. BitTyrant.

Azureus nie da rady w ogole sciagnac z sieci bo przyrywa sie download w polowie...

---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:39 ----
Aha ja probuje od razu ze strony www kliknac w .torret i powinien sie dodac do BitTyranta, ale sie nic nie dzieje. Uzywam Opery i tam mam ustawione zeby Opera uzywala BitTyranta. Wiec niby wszystko oka a nie dziala.

---- Dodano 26-01-2008 o godzinie 16:41 ----
Dobra dziala juz :) Mialam ustawione zeby Opera pzekazywala link do programu. Trzeba to jednk odznaczyc i wtedy dziala :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych