Czy ktoś korzysta z aplikacji WhatsApp na Apple Watch 2 ? Wyświetla mi tylko powiadomienie od kogo jest wiadomość - natomiast bez treści. Czy jest możliwość odczytu pełnej wiadomości z aplikacji WhatsApp.

WhatsApp na Apple Watch 2
Napisano 20 lutego 2017 - 17:15
Napisano 20 lutego 2017 - 18:32
Nie ma aplikacji Whatsapp na Watch. Dostajesz tylko sklonowane powiadomienie. Viber takową posiada
Napisano 20 lutego 2017 - 19:05
Nie ma aplikacji Whatsapp na Watch. Dostajesz tylko sklonowane powiadomienie. Viber takową posiada
dzięki za informację - pozdrawiam
Napisano 20 lutego 2017 - 21:49
A w powiadomieniu nie widzisz treści? Ja widzę, fakt, że nie wiem jak jest przy dłuższych tekstach ale krótki widzę - przed chwilą sprawdzane.
Napisano 21 lutego 2017 - 09:58
A w powiadomieniu nie widzisz treści? Ja widzę, fakt, że nie wiem jak jest przy dłuższych tekstach ale krótki widzę - przed chwilą sprawdzane.
Niestety nie, tylko Imię nazwisko nadawcy i możliwość odpowiedzi na wiadomość , ale niestety bez treści
Napisano 21 lutego 2017 - 10:13
Niestety nie, tylko Imię nazwisko nadawcy i możliwość odpowiedzi na wiadomość , ale niestety bez treści
Może to kwestia ustawień powiadomień? Ja mam dla WhatsApp włączone wszystkie powiadomienia na iP a w aplikacji Watch mam ustawione klonowanie powiadomień. Oczywiście systemy w najnowszych oficjalnych wersjach.
Napisano 21 lutego 2017 - 11:24
Napisano 22 lutego 2017 - 09:33
Może to kwestia ustawień powiadomień? Ja mam dla WhatsApp włączone wszystkie powiadomienia na iP a w aplikacji Watch mam ustawione klonowanie powiadomień. Oczywiście systemy w najnowszych oficjalnych wersjach.
wszystko ustawione mam w ten sam sposób, tylko jest widoczny nadawca i przycisk funkcyjny OK.
1.jpg 40,62 KB
1 Ilość pobrań
Normalnie masz treść w powiadomieniu. Możesz odpowiedzieć za pomocą dyktowania. Nie ma niestety możliwości napisania do kogoś własnej wiadomości bo whatsapp nie ma swojej aplikacji na zegarek. Tylko klonuje powiadomienia z telefonu.
Własnie nie mam takiej opcji , poprostu przychodzi wiadomość , jest nadawca i przycisk OK - i niestety nic więcej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych