Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Nienzany laptok - Bondwell ?

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 pener

pener
  • 84 posts
  • SkądZielonka/Poznań

Posted 25 February 2006 - 12:09

Witom Wczoraj byłem w Poznaniu to i oczywiscie odwiedziłem Bema. Ogladałem se różniaste cuda i patrze a jakis laptok stoji. Pytom goscia co to on mowi ze byla jakas kancelaria zlikwidowali i odkupil. Pudlo bylo cale tak odrapane ze poza markom nie idzie tam nic sie doczytac nio i troche dyskietek. Na komputerze pisze Bondwell ma dwa napendy dyskietek jeden to chyba za ram rubi czy cus :lol: Za dyche to kupilem i za drugom dyche drukarke SEIKOSHA, jako ze bardzo lubie takie sprzety :twisted: :smile: Drukarke chudzi podpieta do Ami i z deluxe paint idzie wydrukowac w czarno-bieli. Uruchamiam laptoka i wklładam jedna dyskeitke z programem (pisze Chi Writer) no i mom taki dziwowaty edytor. Ekran to je monochromatyczny i w sumie niewiem co to moze byc :lol: Moze spotkaliscie siem z takimi sprzetami co?

#2 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 25 February 2006 - 12:11

http://www.machine-r...g/companies/18/
Fotki

#3 pener

pener
  • 84 posts
  • SkądZielonka/Poznań

Posted 25 February 2006 - 12:27

Nio to bedzie Bondwell B200... Ale nadal za bardzo nie kapuje czy cos wiecej moge z nim zrobic :lol: W kazdym razie łatwiej mi bydzie szukać :twisted: :smile: :lol:

#4 njet

njet

• 1342 posts
  • SkądKraków

Posted 25 February 2006 - 13:33

Stawiaj na nim Tigera :) tylko najpier kup sporo dyskietek, żeby przeniść system z DVD na nie :D Z prostych obliczeń wynika, że to tylko 32639 sztuk :twisted: Z dalszych obliczeń wynika, że zapisanie systemu na dyskietki zajmie Ci (przy 1 minucie na dyskietkę) 32639 minut, czyli 544 godziny, czyli 22 dni non stop i jeszcze 4 godziny :) Daj znać...

#5 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5642 posts
Posted 25 February 2006 - 13:41

njet, ale żeś mnie rozbawił :mrgreen:

Wyobraziłem sobie prace z takim systemem...

"Włóż dyskietkę numer 253630"

:lol:

#6 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 25 February 2006 - 14:26

Instalowałem tak kiedyś OS/2 - ponad 80 dyskietek.

#7 elrobsono

elrobsono
  • 1516 posts
  • SkądBarcelona, ES

Posted 25 February 2006 - 15:34

Przepraszam, czy ktoś mi może wyjaśnić, co to jest dyskietka?? Coś kiedyś o tym słyszałem, ale to było dawno i nieprawda :mrgreen:

#8 Banano

Banano
  • 354 posts
  • SkądPoznań

Posted 25 February 2006 - 16:55

Się śmiejecie a ja kiedyś miałem AMIGĘ i sie 14 dyskietkami żonglowało żeby w niektóre gierki pograć :twisted:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users