Witam, problem wystepuje w dwoch telefonach iPhone7 128GB Czarny Mat, oba telefony byly zakupione pierwszego dnia przedsprzedazy i otrzymalem je pierwszego dnia kiedy byly dostepne 16 Wrzesnia (Irlandia), sa zapewne z tej samej lini produkcyjnej.
Problem Wystepuje sporadycznie, telefon gubi dzwiek dzwonkow i alarmow co jest bardzo klopotliwe, bo juz kilka razy nie obudzil mojej malzonki do pracy a mnie zdazylo sie to dwa razy. iPhone mojej zony ma ten problem przynajmniej raz w tygodniu, ona sama twierdzi, ze problem pojawia sie po wylaczeniu dzwiekow przelacznikiem z boku nie wraca do stanu poprzedniego (gdzie ikonka na srodku ekranu pokazuje, ze dzwieki zostaly wlaczone), pomaga tylko restart telefonu, aktualizacje robione caly czas z nadzieja, ze rozwiaze to problem.
Nie pomaga nic w zmianach ustawien, nic z przyciskami telefonu, przelacznikiem dzwieku.
Googluje problem od jakiegos czasu i nikt o tym nie pisze, moze sam cos robie zle a moze pechowo trafilem na jakas strzelona serie...
Wiem, ze pozostaly mi ustawienia fabryczne bo to juz ostatecznosc, zamierzam to zrobic, ale pytam sie tutaj, bo moze ktos juz sie spotkal z problemem?!
Rozmawialem z serwisantem, powiedzial, ze jezeli problem wystepuje sporadycznie to sa duze szanse, ze go nie wykryja podczas testowania i kazal nagrac mi filmik kiedy wystapi problem, mam jednak nadzieje, ze nie bede musial sie pozbywac telefonu i oddawac go do serwisu
To juz czwarty iP z kolei i pierwszy z problemami, wiec troche jestem zawiedziony a zarazem z nadzieja, ze jest to jakas totalna bzdura.